Потап: Я ніколи не зраджував свій народ і країну

Потап: Я ніколи не зраджував свій народ і країну

Потап прокоментував нашуміле відео / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Артист прокоментував відео із зверненням, яке датується 2014-м роком.

Вчора одна зі спільнот у соцмережі опублікували відео, де Потап і Настя нібито висловлюють свою прихильність до "північного сусіда". Потап на своїх сторінках у соціальних мережах відреагував гучною заявою, у якій пояснив, з якою метою організована інформаційна кампанія проти дуету напередодні концертів у Західній Україні.

"Оперуючи інфо-фейками, ненависники іншомовних музикантів, розкрутивши гарячу тему і присмоктавшись до бренду "Потап і Настя" - зібрали аж 30 підписів під петицією про недопускання нашого концерту у Луцьку.

Змусили провести засідання міськ. ради і навіть обл. ради, які вирішили скасувати наш виступ у Луцьку. Як це? Обласна рада не може скасовувати концерти, але під тиском і побоюючись активістів, на всяк випадок - заборонила концерт заслужених зрадників України. це мене смішило дуже, поки я не згадав про 1000 проданих квитків на наш концерт, а якби ми відкрили другу касу, їх би було 2000. Розумієте мене. 2000 куплених квитків, проти 30 безкоштовних автографів. Бідні Лучани, чого ж вони не отримають свого свята? За незрозумілий жарт Потапа і за фейк в Інтернеті ? Тю

Добре, думаю, ну перенесемо, попереду важкий рік - 100 запланованих виступів, приїдемо в Луцьк восени.

 

Не Ані Лорак єдиною!Ми - Патап і Настя. У нас очєнь многа канцертав в Раісі. Ми очєнь благадарни что ви, расєянє, нас так любітє. Павєрьтє, ми, украінци, любім вас нє мєньше. Ми нє панімаєм пачєму моґут бить какієта канфлікти. Ми же ваши братья. Ми ґаварім с вамі даже на адном і том же язикє. Так била із пакон вєков. Давайтє нє раздєлять друг друга...І ці собаки одні з перших виступили проти квот на українську музику на українському радіо.Франківськ зустрічатиме цих "артистів" 21 квітня в драмтеатрі.Бойкот перешиванцям!#Франківськ #Потап #Настя

Опубликовано Наше Прикарпаття 6 апреля 2016 г.

А тут на тобі! Франківськ - повстань! На боротьбу з Потапом і Настею, бо вони перші з росіянами почали мости наводити і Відео.

І це розсилається всім українським журналістам.

Але вони забули додати повне відео, дуже зворушливої акції "Мирна сотня", яка проходила в 2014 році і в якій узяли участь Фагот, Навроцька, Катя Осадча, Юрій Горбунов, Друга Ріка, ВиС і інші українські артисти, метою якої було привернути увагу простих росіян, зупинити війну на зрозумілій їм мові, ось це відео:

І було це задовго до сумних подій...", - пояснив Потап.

Фрагмент знімався в рамках проекту «Мирна сотня» / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також артист висловив свою думку щодо квот для української музики у радіоефірі:

"А останній "хіт" про Квоти, стосовно українського продукту, начебто Потап і Настя перші виступили проти підтримки українського виробника музики... Пояснюю: Я, Потапенко Олексій Андрійович, всіляко і привселюдно підтримую квотування радіоефіру, вважаю ініціативу правильною. У свою чергу пропоную дійти до 37,5% україномовного продукту за декілька років, починаючи з 20% і підвищувати планку кожен рік на 5%, за для виготовлення якісного і конкурентоспроможного матеріалу".

Підсумував співак та продюсер так.

"Я можу бути епатажним, про мене можуть складати фейкові статті, я можу бути незрозумілим жартівником, але я ніколи не зраджував своєму народові і Країні". 

Наостанок Потап же раз нагадав, що є сумлінним платником податків та чесним підприємцем:

"Цього року я задекларував більше 4 мільйонів гривень, а яка декларація у супротивників моїх концертів, цікаво, може вона пуста, як у депутатів? У мене працює більше 30 людей на фірмі, а скільки працевлаштували українських громадян ті, хто пише про мене брехню?"

Повʼязані теми:

Наступна публікація