Потап зізнався, чому боявся ходити до податкової інспекції

Наразі продюсер декларує доходи із радістю.

Відомий продюсер, музикант та тренер шостого сезону "Голосу країни" Потап, який "побився" із Дорном за учасницю, заповнив декларацію доходів за 2015-й рік.

Олексій Потапенко розповів, що його доходи минулоріч склали 3 325 000 гривень. Ця цифра значно перевищує заробіток артиста в 2014-му році.

За свої чималі зароблені кошти продюсер поповнив державну казну на 648 тисяч гривень.

"Я вважаю, що якщо вчиняти чесно стосовно своєї країни, то це значно підвищить рівень життя її громадян і економічна ситуація стане набагато сприятливішою. Я розвиваю свій бізнес, збільшую кількість робочих місць і завжди офіційно і відкрито декларую свої податки.  Для мене це вже увійшло в звичку, як дотримання правил дорожнього руху, не порушуючи яких - ти подаєш хороший приклад іншим. Я розумію, що у нас ще молода країна, яка не може забезпечити державні виплати населенню в такому обсязі, наприклад, як в європейських країнах, але саме тому ми і повинні їй допомогти! Платити податки - це правило, якого я з року в рік дотримуюся", - поділився Олексій Потапенко.

Потап запевнив, що ніяких "подарунків", якими можна прикрити частину доходів, не отримував. За словами артиста, подарунки, які він робить самостійно декларувати не потрібно.

"Дохід росте, податки – ростуть, а я худну і вже вп'яте приходжу до Центру платників податків. Я знаю про упередження, які лишилися ще з радянських часів, але якщо не змінюватися самому, то нічого не зміниться в цій країні", - зауважив він.

Крім того, у податковій Потапу подарували кумедну футболку, на якій написано "Потап чесно сплачує податки та щороку декларує доходи".

Своїм публічним прикладом Потап хоче закликати людей, що декларувати свої доходи та платити податки – необхідно.

Продюсер зізнався, що коли декларував доходи вперше – "трошки побоювався".

"Сплата податків викликала якийсь трепет і не завжди – приємний. Зараз я їду сюди із задоволенням, оскільки маю приємну місію. Можна кричати про любов до України, розірвати на собі футболку, вставити лінзи із тризубом, але найголовніше, що ти можеш зробити як бізнесмен та громадянин – прийти і допомогти своїй державі", - наголосив Олексій.

Потап розповів у коментарі сайту ТСН.ua, чому саме йому було страшно приходити в податкову.

"Раніше мені було страшно. Я намагаюся зруйнувати стереотип про те, що страшна податкова прийде та забере в тебе кусень хліба. Ні. Ти заробляєш в цій країні і вона щосили допомагає тобі", - підкреслив артист.

Крім того, Потап закликав усіх декларувати свої доходи римованими рядками.

"Де б ти не жив, куди б не ходив,

Яке б місто не представляв – Харків чи Львів.

Ходи обов'язково в центр обслуговування платників", - прочитав він.

Нагадаємо, Потап та цого MOZGI Entertainment стали найкращим менеджментом артиста на цьогорічній премії YUNA.

Повʼязані теми:

Наступна публікація