Повернення норовливої: Даша Астаф'єва знову знялася в кіно

Повернення норовливої: Даша Астаф'єва знову знялася в кіно

Артистка з'явилася на великому екрані в яскравій, нехай і епізодичній, ролі.

У Києві відбувся допрем'єрний показ фільму Олександра Біляка "Конкурсант. Смертоносне шоу" за участю Даші Астаф'євої.

У стрічці поп-діва зіграла роль самої себе.

Перенесений на екран образ став втіленням реальних сцен з життя артистки. Нехай облизувати перехожих – справа для Даші не зовсім звична, але впізнають її в повсякденності навіть через тоноване скло автомобіля.

"Моя роль в цьому фільмі – це, свого роду, відображення дійсності, від якої мені не втекти. Дивно, але чоловіки мене впізнають навіть через скло автомобіля. Ви побачите мене в кадрі всього кілька хвилин, але це буде настільки емоційно виражена сцена, яка не поступається головним ролям", – прокоментувала Астаф'єва.

Сюжет фільму розгортається навколо популярного явища сучасності – шоу талантів. Один переможець і тисячі розчарованих переможених.

Головний герой – учасник шоу, обвинувачений у вбивстві одного з членів журі, переслідуваний поліцією і простими громадянами, намагаючись зняти з себе звинувачення, приймає допомогу фанатки, закоханої в його голос. У цей час відбувається низка інших вбивств і залишається запитання – чи дійсно він невинний?

Показ детективу "Конкурсант. Смертоносне шоу" стартував 24 листопада у всіх кінотеатрах країни.

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва вже знімалася в кіно. У артистки за спиною роль в романтичній комедії "Ніч Святого Валентина".

Повʼязані теми:

Наступна публікація