Прем'єра "Голос.Діти-3": тренери обрали перших талановитих вокалістів для своїх команд

Проект успішно стартував на "1+1".

Вчора на телеканалі "1+1" з успіхом стартував третій сезон дитячого вокального проекту "Голос.Діти" з новим тренерським складом - Потап, Тіна Кароль і MONATIK. Тренери відзначили високий рівень дитячого вокалу в цьому сезоні і серед безлічі сильних голосів обрали перших учасників своїх команд.

Уже перший учасник "сліпих прослуховувань" своїм виступом розвернув усі три тренерських крісла. 13-річний Андрій Бойко з міста Вишневе прийшов на "Голос.Діти-3", щоб довести батькам, що може самостійно досягти успіху. Справа в тому, що хлопчик виріс в музичній родині, його тато - Заслужений артист України, а мама - скрипалька. Андрій з двох років знав напам'ять і наспівував відомі арії, які вивчив, сидячи у тата на роботі в оркестровій ямі. Але найбільше хлопчик боїться "домашніх прослуховувань" і жорсткої критики з боку батьків. Те, що до нього повернулися одразу три тренери, стало для Андрія цілковитою несподіванкою, адже, незважаючи на талант, хлопець не вірить в свої сили. Своїм тренером перший учасник "сліпих прослуховувань" обрав MONATIK.

7-річна Оля Гарбузюк з Києва сама себе називає "щебетухою". Своїм драйвовим і енергійним виконанням пісні Елвіса Преслі "Tutti Frutti" вона "запалила" зал і змусила тренерів Тіну Кароль і MONATIK танцювати рок-н-рол разом просто на сцені. Незважаючи на те, що за Олю боролися одразу два тренери, дівчинка обрала своїм наставником Тіну Кароль.

10-річний Ерік і 8-річна Аня Мкртчан переїхали з батьками з Вірменії до Харкова, рятуючись від землетрусу. Брат і сестра живуть у традиційній патріархальній родині, де жінки в усьому слухаються чоловіків. Але, незважаючи на це, Аня весь час конкурує з братом і намагається довести, що теж талановита. Вона прийшла на "сліпі прослуховування" з переломом ноги і співала енергійну пісню "Shady lady", сидячи на стільці.

"Я думала, ти танцюєш!", - здивувалася Тіна Кароль, побачивши Аню.

Своїм наставником Аня обрала Тіну Кароль, яка провела дівчинку за лаштунки до батьків і залишила автограф на її гіпсі. А її брат Ерік після приголомшливого виконання пісні Jessie J "Mamma knows best" став учасником команди MONATIK.

Одним із найбільш зворушливих і емоційних моментів першого ефіру став виступ 10-річної Карини Солод із Черкас. Дівчинка втратила зір через вроджену хворобу. Але вона ніколи не втрачала надію, що коли-небудь знову зможе побачити рідних. Дівчинка завжди мріяла заспівати на сцені "Голос.Діти-3". Для свого виступу Карина обрала популярну українську пісню-романс "Черемшина". І хоча ніхто з тренерів не натиснув заповітну червону кнопку, Карина не засмутилася - одна її мрія вже збулася. Всі тренери вийшли до Карини на сцену, обіймали дівчинку після виступу, а Потап відніс її на руках за лаштунки. Проект "Голос.Діти-3" хоче допомогти Карині зібрати кошти на дороге лікування в Ізраїлі.

Це останній шанс для неї відновити зір, адже в Україні ніхто з лікарів не зміг впоратися з хворобою. Допомогти Карині можна, перерахувавши будь-яку суму на рахунок її мами 5168757238886040, Солод Тетяна Володимирівна.

"Я дуже радий, що будь-які дітки можуть взяти участь в "Голос.Діти-3". Найменше самим дітям хотілося б, щоб їх вважали "особливими". Вони хочуть співати, бути членами суспільства, і наше завдання допомогти їм в цьому", - говорить Потап.

Хто став учасником команд Тіна Кароль, Потапа і MONATIK можна дізнатися на сайті.

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" 2 жовтня стартує "рік "голосу" на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Дивіться "Голос.Діти-3" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація