Прем'єру "Голосу країни- 6" на "1+1" подивилися вісім мільйонів українців

Випуск випередив усіх конкурентів у слоті.

"Голос країни-6" стартував із високими показниками, зі значним відривом випередив усіх конкурентів у слоті, а також став найбільш рейтинговою програмою недільного дня на українському ТБ.

Шостий сезон головного вокального шоу України "Голос країни", прем'єра якого відбулася вчора, 28 лютого о 21:00 на телеканалі "1+1", стартував із високими показниками телеперегляду. Перший випуск зібрав рейтинг 8,2% і частку 21,2% (18-54, Україна), ставши, таким чином, лідером слоту з великим відривом від конкурентів.

Загальна аудиторія програми склала майже 8 мільйонів глядачів ( 4+, Україна ).

У прем'єрному епізоді в рамках "сліпих прослуховувань" тренери проекту Іван Дорн, Потап, Тіна Кароль і Святослав Вакарчук відібрали перших учасників для своїх команд. Згідно з показниками, пік глядацького інтересу був зафіксований на виступі останньої учасниці з Білорусі Вікторії Шейко, яка виконала композицію "Daddy" Emili Sande. Виконавиця розвернула всі чотири тренерських крісла, але вибрала як свого наставника Потапа.

«Голос країни» став найрейтинговішою програмою неділі

Окрім того, великий резонанс у соціальних мережах викликали виступи солістки ансамблю ЗСУ, донеччанки Аліни Башкіної, яка зворушливо виконала композицію "Обійми", а також викладача музичної академії, композитора Костянтина Дмитрієва, який вразив своїм стильним вокалом і оригінальністю подачі пісні Аdelle "Hello".

Новий сезон "Голосу країни" стартував ще більш успішно, ніж ювілейний п'ятий сезон: прем'єрний випуск шостого сезону переглянуло більше глядачів, ніж аналогічний випуск минулого сезону, поліпшивши стартові показники на 2.1 п.п або 11% за часткою аудиторії 18-54 (Україна).

Виробництвом "Голосу країни-6" для телеканалу "1+1" займається "1+1 Продакшн". Нагадаємо, в шостому сезоні вокального проекту "Голос країни" глядачі зможуть стати ближче до проекту і побачити, що відбувається за лаштунками, як учасники готуються до виступів, як "платинова четвірка тренерів" Іван Дорн, Потап, Тіна Кароль і Святослав Вакарчук взаємодіють між собою в перервах між зніманнями. Українські композиції складуть 60% музичного наповнення сезону. Як вже встигли відзначити зіркові наставники, рівень музичної підготовки учасників шостого сезону набагато вищий, ніж у попередньому сезоні.

Нагадаємо, Руслан Квінта привідкрив завісу таємниці над новим сезоном "Голосу країни".

Повʼязані теми:

Наступна публікація