Приходько похвалилася екзотичним відпочинком у "найдивнішому" місці на землі

Співачка розповіла про відпочинок на Балканах.

Українська співачка Анастасія Приходько, яка заявила про публікацію російським виданням її фальшивого інтерв'ю, свої літні канікули провела в Албанії.

В країну, яка входить у список "найдивніших" місць на землі і ще не вивчена нашими туристами, зірка вирушила з чоловіком Олександром і в компанії друзів.

Зупинилася компанія в невеликому курортному містечку Саранда. З вікон номера відкривався прекрасний вигляд на море, а вдалині виднівся грецький острів Корфу.

"В Албанії я вперше і зізнатися, мені дуже сподобалося, - розповідає Анастасія. - Відпочинок вдався, адже за два тижні ми жодного разу не почули слов'янську мову, і не зустріли наших туристів. Я могла розслабитися і не думати про те, що мене впізнають, що потрібно тримати себе в руках".

Погода видалася чудова. За словами Приходько, клімат в Албанії нічим не відрізняється від українського. А ще там дуже привітні та гостинні люди. Тиждень Анастасія ніжилася на пляжі і купалася в Іонічному морі, ще кілька днів присвятила екскурсіям. Взявши в оренду кабріолет, компанія вирушила знайомитися з місцевими красотами.

В один із днів Анастасія вирушила на екскурсію до джерела "Блакитне око", що на півдні країни.

За словами співачки, подорожуючи Албанією, не можна не помітити величезну кількість бункерів. Вони були побудовані ще в 1970-ті роки і призначалися для укриття політичної еліти на випадок війни.

В онлайн-перекладачі Приходько набрала текст і перевела його албанською мовою: "Здрастуйте. Ми футбольні вболівальники з України. Сьогодні грає наша збірна. Ми дуже хотіли креветок, але їх немає в жодному ресторані. Ми у вас замовимо пиво, якщо ви дозволите нам зі своїми креветками посидіти у вашому ресторані".

"У величезному казані нам зварили наші креветки. Албанці так переживали, коли українці програли, що як комплімент для гостей від закладу винесли величезне блюдо з фруктами і зробили хорошу знижку. Загалом відпочинок вдався на славу", - розповіла артистка.

До Києва Анастасія повернулася відпочилою і засмаглою. А як сувенір привезла друзям місцеву горілку ракію, мед і оливкову олію.

Нагадаємо, "соціальний дует" Настя Приходько та група "ТІК" представили патріотичний трек. Артисти записали композицію "ІсторіЯ".

Повʼязані теми:

Наступна публікація