Приходько відхрестилася від російської бабці: не припиняю дивуватися хворій уяві російських ЗМІ

Приходько відхрестилася від російської бабці: не припиняю дивуватися хворій уяві російських ЗМІ

Приходько попросила не чіпати її маму / Фото: www.fsin.su.

Артистка прокоментувала інтерв'ю своєї бабусі російському виданню.

Співачка Анастасія Приходько, російська бабуся якої пожалілася на онуку, була шокована інтерв'ю своєї нібито родички.

В ексклюзивному коментарі сайту ТСН.ua Приходько розповіла, що не перестає дивуватися хворій уяві російських ЗМІ

"Вже й до моїх, так би мовити, "родичів" докопалися. Чому родичів в лапках? Тому що перше, що я зробила подивившись на фотографію при статті - це запитала маму: "А хто з них моя бабуся?" Не перестаю дивуватися цинізму, брехні і хворій уяві російських ЗМІ. Пропоную російським журналістам почистити свої "Авгієві стайні", - прокоментувала нам Настя інтерв'ю своєї бабусі для російського видання.

Розгнівана зірка попросила своїх "родичів" не чіпати її маму, яка зробила для артистки з братом набагато більше, ніж будь-хто з них. Вона зауважила, що саме завдяки мамі Настя з братом стали людьми.

"Все хороше, що було в нашому житті, було завдяки мамі, але вже ніяк не вам. І ще: дай відповідь мені будь ласка, "бабуся", а чому ж ти під "гради" не лягла, коли вони обстрілювали батьківщину твоїх онуків з твого міста Гуково? А може і син твій, наш "тато", на Донбасі за терористів воює? Мене це не здивує, якщо так. З нелюбов'ю Анастасія Приходько. Слава Україні!" - підсумувала співачка.

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомили, що Приходько виступить на вечірці російського олігарха. Співачка нібито мала дати концерт в одній з російських компаній. Проте сама зірка цю новину категорично спростувала.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Ксенія Габріадзе

Повʼязані теми:

Наступна публікація