Принцеса Лея із "Зоряних воєн" вперше розповіла про бурхливий роман із Гаррісоном Фордом

Принцеса Лея із "Зоряних воєн" вперше розповіла про бурхливий роман із Гаррісоном Фордом

Принцеса Лея із "Зоряних воєн" вперше розповіла про бурхливий роман із Гаррісоном Фордом

Керрі Фішер і Харрісон Форд "Зоряні війни. Епізод IV: нова надія"

Керрі Фішер розкрила таємницю у своїй автобіографії.

Зірка кіносаги "Зоряні війни" Керрі Фішер, яка грала принцесу Лею, наважилася на одкровення.

Так, 60-річна акторка вперше підтвердила, що у неї дійсно був роман із виконавцем ролі Хана Соло Гаррісоном Фордом.

Відвертою історією Фішер поділилася у своїй новій автобіографії The Princess Diarist. За словами Кері, іскра між акторами спалахнула 1976 року під час знімання першої частини саги "Зоряні війни: Епізод 4 - Нова надія".

Однак зустрічатися Фішер і Форд почали після того, як Гаррісон після святкування дня народження режисера фільму Джорджа Лукаса відвіз Кері напідпитку додому. Ніч актори провели разом, пише Us Magazine

"Все було так складно. Хан і Лея - по буднях, Керрі і Гаррісон - у вихідні", - зізнається Кері.

Роман зірок затьмарював той факт, що Форд був одруженим і мав двох дітей. Та й бентежила акторку різниця у віці – на той момент Фішер було усього 19, а Форду – 33. Окрім того, Керрі не вірилося, що такий красунчик як Форд, може на неї звернути увагу

"Я дивилася на нього і бачила обличчя героя. Кілька пасом волосся спадають на його благородний лоб, на якому вже з'явилися перші зморшки. Як може такий приголомшливий чоловік бути з кимось на кшталт мене?" - розговорилася Фішер.

Загалом актори зустрічалися три місяці. Щойно знімання закінчилися, Форд повернувся до родини. Однак у 1979 році подружжя все-таки розлучилося, проте про Керрі Фішер актор більше не згадував, хоча вони і продовжили зніматися разом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація