Проект "Голос. Діти" надихнув Тіну Кароль написати нову дитячу пісню

Проект "Голос. Діти" надихнув Тіну Кароль написати нову дитячу пісню

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Торік співачка записала дитячий гімн "Україна-це ти".

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1" побували зіркові тренери третього сезону "Голосу.Діти" Тіна Кароль та MONATIK, а також фіналісти проекту Влад Фенічко, Андрій Бойко, Саша Подолян, Еліна Іващенко, Таня Олексієнко та Іванна Решко.

Тіна Кароль із шістьома фіналістами проекту представила у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" нову дитячу пісню "Дитинство не втрачай", яку написала, надихнувшись проектом "Голос.Діти".

Тренер дитячого вокального проекту розповіла, що минулого сезону проекту написала дитячий гімн "Україна-це ти", а сьогодні презентує нову авторську композицію.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Пісня про те, що яким би ти не був, чи дорослим, чи малим, не треба втрачати дитинство в середині себе. Це дуже добра, сучасна, дитяча пісня. Її ще ніхто не чув, навіть мама, тільки учасники проекту та глядачі "1+1" почують цю пісню вперше", - розповіла Тіна Кароль.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Тіна Кароль та фіналісти "Голосу. Діти" заспівали в ефірі "Сніданку"

Тіна Кароль та фіналісти "Голосу. Діти" заспівали в ефірі "Сніданку"

Тренер Тіна Кароль разом зі своїми фіналістами Еліною Іващенко і Сашком Подоляном розповіли, які сюрпризи готують до фіналу "Голосу.Діти".

"Ми працюємо майже цілодобово. Для мене це дуже велика відповідальність, адже я перфекціоністка. Ми підготували подарунок для захисників нашої Вітчизни до 25-річчя Збройних Сил України, який покажемо у прямому ефірі фіналу "Голосу.Діти", - відкрила таємницю тренер.

У гостях у "Сніданку" Тіна Кароль і фіналісти проекту "Голос. діти"

У гостях у "Сніданку" Тіна Кароль і фіналісти проекту "Голос. діти"

Наступними до ефіру "Сніданку з 1+1" завітала дружня команда "монатіків": фіналісти Андрій Бойко та Влад Фенічко разом зі своїм тренером MONATIK, які розповіли, що готують для фіналу проекту:

"Це буде ритмічно, буде дуже багато експериментів. Улюблені усіма пісні глядачі почують у зовсім новій інтерпретації, звичайно ж, із моїми авторськими доповненнями", - сказав тренер.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучі, звісно ж, запитали, як тренер реагує на романтичні стосунки, які виникли між Владом Фенічком та Юлею Радчук.

"Я насправді виступаю за кохання та радий, що музика об'єднує. Юля була на моєму концерті у Івано-Франківську, її рідному місті, де я у неї запитав, чи вони із Владом телефонують одне одному. На що Юля мені відповіла: "Так, ми телефонуємо одне одному…кожні півгодини!" Цей період чудовий. Я пам'ятаю, як я розмовляв із дівчатами 11-12 годин поспіль", - розповідає  MONATIK.

Також MONATIK представив кліп на пісню "Вечность", у якому знялися руді дітки та учасниця "Голосу.Діти-3" Лєра Лисенко, яка запам'яталася глядачам виконанням бардівської пісні "С тучки на тучку".

"Ця робота – історія людини, яка повільно, але впевнено рухається до гармонії, до майбутнього, поцілованого сонцем", - прокоментував MONATIK.

Команда MONATIKA – як учасники та зірковий тренер готуються до фіналу "Голос. Діти"

Команда MONATIKA – як учасники та зірковий тренер готуються до фіналу "Голос. Діти"

Тим часом, глядачі "Сніданку з 1+1" знову побачили фіналісток команди Потапа Таню Олексієнко та Іванну Решко у студії "Нашого радіо" завдяки прямому включенню у ефір програми. Дівчата відповіли на запитання радіоведучих та Людмили Барбір, яка на один день стала співведучою радіоефіру.

Фінал третього сезону "Голос.Діти" відбудеться 4 грудня о 21:00 в прямому ефірі телеканалу "1+1". Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати найкращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного і SMS-голосування, адже на цьому етапі тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю своїх підопічних. Переможець отримає звання найращого голосу країни, пісню і кліп від телеканалу "1+1", тримісячну ротацію пісні на радіо і багато інших призів.

Нагадаємо, фіналістами стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація