Прогулянки босоніж та щирі розмови: ексклюзивні подробиці візиту Ешлі Джадд на Донбас від очевидців

Прогулянки босоніж та щирі розмови: ексклюзивні подробиці візиту Ешлі Джадд на Донбас від очевидців

Фото: facebook.com/max.seleznov

Голлівудська зірка приїхала до Краматорська та Слов'янська з гуманітарною місією.

Через місяць після утаємниченого приїзду Орландо Блума на Донбас, до Краматорська приїхала зірка "Дивергенту" Ешлі Джадд.

Зірка гуляла містом босоніж та охоче фотографувалася із бажаючими.

ТСН.ua поспілкувався із очевидцями приїзду акторки у Краматорськ – власницею арткафе "Фієста" Наталією Каракуц та Оленою Мазур, яка встигла сфотографуватися із Джадд.

Ешлі Джадд відвідала Краматорськ / Фото: facebook.com/elena.mazur

Наталія розповіла нашому сайту, що, аналогічно до випадку із візитом Блума, приїзд Ешлі був засекреченим.

"Ми все знали і три дні мовчали про цей візит, витримували паузу. Ми – не організатори цього візиту, організатори – ООН. Ми просто обслуговуємо ООН: вони або харчуються у нас, або ми влаштовуємо виїзні обслуговування. У даному випадку було саме виїзне обслуговування протягом двох днів. На третій день вона мала їсти у "Фієсті", але програма візиту несподівано змінилася і до закладу вона, на жаль, не доїхала, але ми отримали кайф від обслуговування на виїзді", - зазначила Наталія.

Власниця арткафе поділилася емоціями від прийому голлівудської зірки.

Ешлі Джадд у Краматорську / Фото: vp.donetsk.ua

"З моїх особистих спостережень – вона дуже мила, абсолютно не пафосна. Вона ходить босоніж по вулицях, виходить із авто босоніж, перебувала у підвальному приміщенні босоніж, де особливого ремонту немає, звичайно. Раніше я читала в її інтерв'ю, що вона любить об'єднання із природою, найкращий відпочинок для неї – у палатках разом із родиною, її котами та двома папугами. Я знаю, що в неї була офіційна програма візиту. Ми навіть планували, якби приймали її у "Фієсті", накрити на галявині їй, роззути офіціантів, щоб усі також були босоніж. Ми навіть прикормили місцевих кішок, хотіли взяти папужок у зоомагазині, створити антураж. На жаль, не склалося, але в цілому у мене лишилися лише позитивні враження від зустрічі", - зауважує власниця арткафе.

"Коли у нас був Орландо Блум, ми його не відволікали, із ним спілкувався офіціант", - пригадала Наталія.

Директор арткафе, яке забезпечувало харчування зірки, запевнила, що Ешлі – зовсім не перебірлива та залюбки куштувала усе, що їй було запропоновано.

"На другий день ми обслуговували її у Слов'янську, вона абсолютно відкрито обіймалася з усіма, дарувала подарунки. Можу сказати, що вона їсть абсолютно все, руками, без ніяких зверхностей", - підсумувала директорка закладу в коментарі нашому сайту.

Зірка залюбки спілкувалася із містянами / Фото: vp.donetsk.ua

У розмові із сайтом ТСН.ua очевидиця візиту Ешлі Джадд Олена Мазур підкреслила, що акторка відрізняється відкритістю та щирістю емоцій.

"Я абсолютно не планувала такої зустрічі, поверталася втомлена після тренування. Дівчата запропонували мені привітатися із Ешлі. Я, звичайно, одразу ж її впізнала: моя донька дуже любить "Історію дельфінів". Ми сфотографувалися з нею. Можу сказати, що вона – дуже відкрита, сиділа босоніж та посміхалася. Ешлі – дуже позитивна, не соромиться обійняти людину. Найголовніше, вона вміє слухати, не ставилася до розмов, як до офіційної частини. Я наразі читаю коментарі, що нібито вона не надто популярна, багато хто не впізнав її. Коли я її побачила, як кажусь, пазл склався. Вона зовсім інакша в житті, аніж на екрані, Ешлі – дуже щира та природня. Вона запитала, чи представляю я якусь організацію. Але я намагалася не відволікати її від важливих розмов. Загалом, враження – більш ніж позитивні від зустрічі із Ешлі", - підкреслила Олена.

Ешлі приїхала як посол доброї волі Фонду народонаселення ООН / Фото: vp.donetsk.ua

Зауважимо, у Фонді народонаселення ООН підтвердили ТСН, що Ешлі Джадд відвідала Донбас як їхній посол доброї волі, а не – ЮНІСЕФ.

Зірка залюбки куштувала запропоновану їжу / Фото: vp.donetsk.ua

Нагадаємо, голлівудська акторка  Ешлі Джадд залюбки фотографувалася із жителями Краматорська під час свого візиту.

На Донбас приїхала американська акторка Ешлі Джад

На Донбас приїхала американська акторка Ешлі Джад

Повʼязані теми:

Наступна публікація