Ріанна та Майлі Сайрус виставили груди на показ на благодійному вечорі

Артистки обрали сміливі вбрання.

Американські поп-зірки Ріанна та Майлі Сайрус, яка роздяглася у дивакуватій фотосесії, вже давно здобули неофіційне звання найвідвертіших артисток.

Тож підтримали свій образ, прийшовши на благодійний вечір amfAR, у надвідвертих і доволі схожих сукнях. Одяг обох зірок ледь прикривав груди співачок.

Приміром, верх сукні РіРі був повністю прозорим, а найінтимніші місця зірки прикрив розсип фіолетових блискіток. Щоправда, не менш відвертим був і низ сукні – з високим розрізом, з-під якого спокусливо визирали панчохи.

У свою чергу Майлі Сайрус обрала не лише відвертий, а й агресивний образ. Співачка була в чорній обтислій сукні, прозорий верх якої в області грудей прикрашали блискучі чорні смужки. Та й ті підвели артистку, випадково оголивши її сосок.

До речі, співачки примітили вбрання одне одної одразу ж, проте не засмутилися, а навпаки, залюбки почали робити спільне селфі.

Нагадаємо, місяць тому "цукерочка" Ріанна шокувала фанатів сивим волоссям та вибіленими бровами. Зірка знялася у шокуючій фотосесії.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Повʼязані теми:

Наступна публікація