Роль Герміони в спектаклі про Гаррі Поттера виконає темношкіра актриса

Роль Герміони в спектаклі про Гаррі Поттера виконає темношкіра актриса

Роулінг прокоментувала в Twitter вибір темношкірої актриси на роль Герміони / Фото: Twitter / @digitalspy

Вистава у двох частинах буде восьмою історією епопеї про Гаррі Поттера.

В Лондоні завершився кастинг на головні ролі у виставі "Гаррі Поттер і прокляте дитя" (Harry Potter and the Cursed Child), повідомляє The Daily Mail.

За інформацією видання, зовнішність і вік персонажів значно відрізняються від екранних прообразів. Гаррі Поттера зіграє 36-річний британський актор Джеймі Паркер, серед його кіноробіт — "Операція "Валькірія"", "Любителі історії". Роль Рона Візлі виконає Підлогу Торнли, відомий за такими фільмами, як "Міньйон", "Знедолені", "Зломлені". У ролі Герміони Грейнджер постане 45-річна Ному Думезвени. Актриса народилася в Свазіленді, в семирічному віці з матір'ю і сестрою переїхала з Південної Африки до графства Саффолк. На її рахунку робота в серіалах "Чисто англійське вбивство", "Жителі Іст-Енду", "Безмовний свідок", "Френкі".

23 жовтня команда творців підготовлюваного вистави "Гаррі Поттер і прокляте дитя" опублікувала на сайті британської письменниці Джоан Роулінг синопсис і тизер постановки. Спектакль у двох частинах буде восьмий історією епопеї про Гаррі Поттера. Прем'єра вистави "Гаррі Поттер і прокляте дитя" відбудеться влітку 2016 року в лондонському театрі Palace. Режисер постановки — Джон Тіффані, автор п'єси — Джек Торн у співпраці з Джоан Роулінг. Письменниця анонсувала прем'єру театральної постановки "Гаррі Поттер і прокляте дитя" у червні поточного року.

Пізніше автор книжкової серії про Гаррі Поттера письменниця Джоан Роулінг прокоментувала в Twitter вибір темношкірої актриси на роль Герміони у виставі за мотивами її романів. Літератор зазначила, що рішення команди, яка працює над постановкою "Гаррі Поттер і прокляте дитя" у Лондоні, їй сподобалося. "Канон: карі очі, кучеряве волосся, дуже розумна. Про білу шкіру я ніколи не згадувала. Роулінг любить темношкіру Герміону", — написала вона у соціальній мережі.

Нагадаємо, що Роулінг порівняла Трампа з головним лиходієм з "Гаррі Поттера"

Повʼязані теми:

Наступна публікація