Розкішна Сумська знялася топлес у надзвичайно еротичному фотосеті

Зірка впевнена, що у 50 років все тільки починається.

Українська "Роксолана" Ольга Сумська 22-го серпня святкує свій ювілей. У це важко повірити, але відомій акторці виповнюється 50 років.

У студії "Сніданку  з 1+1" зірка пригадала, як її крихітну переплутали у пологовому будинку.

Актриса похизувалася ідеальною фігурою у фотосесії для JS. Крім того, вона поділилася подробицями знімань в еротичних сценах та секретами схуднення.

У фотосеті Ольга постала у надзвичайно еротичних образах: зірка позувала топлес та із вишуканою весільною сукнею.

"Якщо потрібно прийти в форму, можу пару днів поголодувати або користуюся перевіреної дієтою: гречаний проділ з кефіром і відвари з трав з медом. З віком я намагаюся відмовитися від м'яса, але все ніяк не можу відмовитися від капучіно на фермерському молоці", - розсекретила особливості власної дієти Сумська.

Незважаючи на такі періодичні суворі обмеження, зірка екранів все ж таки не відмовляє собі у смачненькому.

"Моя слабкість в їжі - чорна ікра з шампанським Cristal. Це поєднання вводить мене в екстаз. Вважаю, що жінці потрібно вміти відпустити себе і дозволити отримати задоволення від їжі. Уявіть тільки собі свіжі пиріжки з вишнею і з домашнім молоком або запечену картопельку. Я завжди люблю готувати вдома, можу навіть після роботи вночі прийти і приготувати пісний борщ з базиліком без будь-яких зажарок або парові овочі з запеченими креветками. Це щастя - зібратися за домашнім столом", - наголошує вона.

Ольга зазначила, що наразі відмовилася від уколів "краси", якими користувалася раніше. Для зірки головне - щирість емоцій, заради якої вона ладна змиритися із існуванням зморшок на обличчі.

Я не приховую, що колола собі ботокс, але перестала. Раджу всім бути дуже обережними, пам'ятати, що це отрута, і ходити тільки до перевірених майстрів. Будь-який укол може спотворити посмішку і призвести до втрати харизми. Після пари уколів в області навколо очей, зрозуміла, що більше ніколи не буду цього робити. Нехай краще будуть мої зморшки, ніж небезпека втратити свою щиру посмішку", - зізналася Ольга.

Особливого шарму світлинам надала перука із каре, яку приміряла акторка.

Нагадаємо, Ольга Сумська згадала, як Паперний "роздягав" її очима.

Повʼязані теми:

Наступна публікація