Розкішні "НЕАНГЕЛ" Слава та Астаф'єва завітали на показ фільму про пластичні операції

Едгар Камінський представив стрічку про хірургію краси.

Столичний кінотеатр зібрав вітчизняних зірок на допрем'єрному показі фільму "8 перевоплощений" від лікаря Едгара Камінського.

Чоловік солістки "НЕАНГЕЛів" представив перший в історії кіно проект про пластичну хірургію. До слова, стрічка не містить жодних постановочних сцен, а героїнями перевтілень стали звичайні дівчата.

Слава в обтислій сукні вразила присутніх неймовірною стрункістю. Зірка підтримувала коханого під час важливої події.

Артистка розповіла ТСН.ua, чи дозволить у майбутньому своїм дітям звертатися до послуг пластичної хірургії.

"Захочуть – будь ласка. Якщо я вважатиму, що це – потрібно. Леонард у нас хлопчик розумний вже навіть у своєму віці. У моєї доньки прекрасний ніс, як у моєї свекрухи, тому його вона однозначно змінювати не буде", - зазначила Слава.

Камінський пояснив у коментарі нашому сайту, якими є його очікування від доволі ризикованого проекту.

"Я очікую емоцій, яскравих та цікавих, тому що там будуть кадри, можливо не зовсім прості для звичайного глядача. Це – дуже цікаво, тому що мало хто знає, чим дійсно є хірургія краси і як вона змінює людей. Це – короткі сюжети про те, як операції стали частиною життя звичайних дівчат, не зірок", - поділився хірург.

За словами Едгара, дружина повністю підтримала його у рішенні створити цю стрічку.

"Натхнення прийшло під час роботи. Я хотів не просто лишити якийсь слід, а зробити результат більш цікавим та зрозумілим для оточуючих. Дружина, звісно, підтримала. Вона відреагувала позитивно, була тільки "за"", - підсумував він.

Серед зіркових гостей була присутня сексуальна солістка NIKITA, Даша Астаф'єва, щоправда – без коханого.

Під час спілкування із журналістами виконавиця зізналася, що наразі дуже щаслива із Артемом Кімом.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва вперше публічно показала свого бойфренда на світлинах зі святкування дня народження Слави Камінської.

Повʼязані теми:

Наступна публікація