"Розкоронована" "Міс Колумбія" прокоментувала інцидент на конкурсі "Міс Всесвіт"

"Розкоронована" "Міс Колумбія" прокоментувала інцидент на конкурсі "Міс Всесвіт"

"Розкоронована" "Міс Колумбія" прокоментувала інцидент на конкурсі "Міс Всесвіт"

Аріадна Гутьєррес впевнена, що такою була її доля / Фото: Reuters

Красуня сказала, що "після бурі настає спокій".

"Міс Колумбія" Аріадна Гутьєррес, яка через помилку ведучого Стіва Харві була коронована замість філіппінки Пії Алонсо Вурцбах, прокоментувала інцидент на "Міс Всесвіт".

Гутьєррес лишила пост на сторінці в Instagram, де подякувала всім за підтримку і зауважила, що "після бурі настає спокій".

"Я найщасливіша! І я вдячна за те, що отримала підтримку не тільки від співвітчизників, але від людей з усього світу. Я вірю у долю. Доля кожного вирішена. Такою була моя. Я вдячна за те, що змогла ощасливити свою країну хоча б на ті декілька хвилин, що провела в статусі "Міс Всесвіт"... Завдяки цьому про Колумбію і країни Латинської Америки знову заговорили в усіх куточках світу", - написала "розкоронована" Аріадна.

Вона також привітала Філіппіни, оскільки саме вони подарували світу нову "Міс Всесвіт".

"Їхні почуття, мабуть, зараз складно передати. Життя триває, і тільки майбутнє дасть нам зрозуміти, чому в якийсь момент у минулому все сталося саме так, як сталося. Дякую всім за вашу любов, доброту і підтримку!" - підсумувала красуня.

Попри начебто добрий і спокійний настрій Гутьєррес, близьке оточення "Міс Колумбія" зізналося, що вона перебуває на межі зриву.

Нагадаємо, ображені колумбійці судитимуться із організаторами конкурсу "Міс Всесвіт". Колумбійська адвокатська фірма готує позов проти організаторів конкурсу краси.

Повʼязані теми:

Наступна публікація