Руслан Квінта розповів, що потрібно для перемоги у "Голосі країни"

Музичний продюсер вокального шоу поділився секретами успішної участі в ньому.

Відомий композитор, музичний продюсер вокального шоу "Голос країни" Руслан Квінта, який поділився критеріями відбору музикантів для оркестру проеку, розповів про те, що необхідно учасникам для перемоги.

"Головне - це голос та здатність по-своєму прочитати музичний твір, подати своє бачення", - поділився Руслан з журналістами газети "День".

Також продюсер розповів про те, в чому полягає головна задача зіркових тренерів на проекті і як відбувається вибір пісень, які будуть виконуватися на сцені.

"Ми ніколи не нав'язуємо учасникам репертуар. Спочатку кожен тренер слухає їх пропозиції пісень. Завдання тренера - розкрити учасників далі, на наступних етапах. Тому він може підказати або запропонувати тільки краще".

Шостий сезон проекту став рекордним за кількістю іноземних виконавців, які приїхали з кількох континентів світу, щоб виступити на українському "Голосі країни", тому що вважають, що тут їх талант зможуть оцінити. Проте, традиційно, більша частина учасників - українці. Крім того, в цьому році на сцені проекту буде звучати переважно українська музика.

"Вокалісти з-за кордону із задоволенням співають українські пісні, що абсолютно нормально. Скажу більше, іноді це звучить краще, ніж оригінал", - говорить Руслан.

Нагадаємо, цієї неділі, 3 квітня о 21.00, телеглядачі "1+1" побачать фінальний випуск "сліпих прослуховувань" вокального проекту "Голос країни", після чого учасники, які змогли потрапити до команд тренерів, готуватимуться до наступного етапу - "вокальних боїв".

Повʼязані теми:

Наступна публікація