Руслан Сенічкін представив книжку "Сніданки в саду" на Форумі видавців у Львові

500  ягідних сконів та 150 пирогів приготували зірки "Сніданку з 1+1" та "Сніданку. Вихідний".

Днями  (15-16 вересня) народний телекулінар Руслан Сенічкін та ведуча ранкового шоу "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко відвідали Форум видавців у Львові. Автор кулінарних книжок та ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін разом із колегою Валентиною Хамайко провели кулінарний майстер-клас приготування відкритого сливового пирога з мигдалевим кремом, рецепт якого ввійде до першої Валіної книжки "Солодка неділя", що має побачити світ у 2017 році.

"Переповнюють враження від нашої зустрічі, після проведеного кулінарного майстер-класу приготування відкритого сливового пирога з мигдалевим кремом – не разом з подругами на кухні, не разом зі своїми дітками, а разом із телекулінаром Русланом Сенічкіним для глядачів, місцевих панянок, їхніх родин та гостей міста. Мене надихали зацікавлені очі присутніх, те,  як люди  уважно слухають мої поради, а потім підходять і дякують", - ділиться своїми враженнями яскрава Валентина Хамайко, ведуча програми "Сніданок.Вихідний", автор рубрики "Солодка неділя" і мама трьох дітей.

На затишному майданчику ресторану Веранда (площа Ринок), створити який допомогла відома львівська декораторка Софія Філіпчук, телезірки говорили про способи маринування слив, ділилися порадами про збереження овочів і фруктів та догляд за садом-городом в осінню пору, розказали,  що готувати дітям до школи, спілкувалися з присутніми у дружній атмосфері.

Ведуча "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко поділилася з допитливими ґаздинями під час майстер-класу своїм рецептом маринування слив для пирога: на  1 кг твердих слив – 0,5 кг цукру, 1 паличка кориці, 3-4 зірочки анісу, варимо на маленькому вогні, доводячи до кипіння.

До речі, серед глядачів на майстер-класі були досвідчені господині, гості міста, відомий львівський блогер Іван Савицький, а також ведуча "Сніданку з 1+1" Марина Леончук, яка хотіла навчитися солодкої випічки для сина Гордія.

"Вчилася я готувати відкритий сливовий пиріг із мигдалевим кремом, але сливи, які Валя маринує за дуже простим рецептом, я обов'язково зроблю вдома. Атмосфера Львова надихає почати випікати солодощі для близьких, рідних та друзів", - ділиться своїми емоціями Марина Леончук.

Свої враження від майстер-класу висловив і ведучий "Сніданку з 1+1" та народний телекулінар Руслан Сенічкін.

"Цей майстер-клас для Валі перший, а події, які відбуваються в житті вперше, запам'ятовуються назавжди. Валя – сертифікований кулінар-кондитер, за її рецептом я приготував заварний крем для пирога і зрозумів, що стаю ласуном і почну їсти переважно солодке".

На Форумі видавців відбулась автограф-сесія з Русланом Сенічкіним, присвячена новій книжці "Сніданки в саду", написаній разом із королевою садів та городів Наталією Підлісною. Всі присутні на ярмарку отримали збірку рецептів із підписом автора, пригостилися печивом за рецептом з книжки, а дітки отримали дитячі книжечки у подарунок.

Книжка "Сніданки в саду" пропонує різноманітні рецепти смачних осінніх сніданків, пікніків, домашніх трапез з городини та натуральних продуктів. У ній також представлено колекцію ароматних та вітамінних чаїв.

Нагадаємо, замовити книжки Руслана Сенічкіна можна на сайті.

Кулінар Руслан Сенічкін на Форумі видавців презентував свою книгу "Сніданки в саду"

Кулінар Руслан Сенічкін на Форумі видавців презентував свою книгу "Сніданки в саду"

Повʼязані теми:

Наступна публікація