Руслана захопилася здоровим способом життя після алкогольних фуршетів "Євробачення"

Руслана захопилася здоровим способом життя після алкогольних фуршетів "Євробачення"

Руслана захопилася здоровим способом життя після алкогольних фуршетів "Євробачення"

Фото: ТСН.ua

Артистка пригадала непрості та цікаві моменти, пов'язані з конкурсом.

Тріумфаторка "Євробачення 2004" Руслана показала забраний із гримерки Стамбула "трофей" у вигляді сердечка із прапором України.

У розмові із кореспондентом ТСН зірка зазначила, що свій костюм з "Диких танців" зберігає, але не ставиться до нього, наче до музейного експонату.

"Я це зберігаю не так, як в музеї, воно лежить і йому нічого ніколи не буде. Це – натуральна шкіра та метал, тут нема бутафорії. Єдине, що коли ми по сцені скачемо то пріємо і тут йде трошки корозія, але ми вирішили його не чистити", - зізналася перша українка-переможниця "Євробачення".

Співачка додала, що з часів виступу 12-річної давнини лишився один "раритетний" бубон, а її характерний батіг з номеру – зник після виступу у 2006-му році на ВВС.

Крім того, Руслана розповіла, чому вирішила вести здоровий спосіб життя після конкурсу.

"Зовсім не тому, що я хочу ходити і нудити: люди, не паліть, не пийте, не вживайте наркотики, не шукайте штучних допінгів. Я розумію, що це звучить нудно, коли нам соціалкою ось так нудять. Та я б і не витримала, я б здохла прямо під час прямого ефіру якогось, я б впала на сцену і не встала. Звичайно, кожний на фуршеті до тебе підходить і каже: давай вип'ємо? Ми вже того вина пили й пили. Тому я вирішила, що треба щось робити. Ми цілі маневри відпрацьовували, як не ображаючи людей, ніби пити, але не випивати", - зізналася артистка.

Наостанок, артистка розповіла, що зі своєю "колегою" по перемозі у престижному конкурсі, Джамалою, вони спілкувалися до відповідального виступу та після її тріумфу.

"Я їй телефонувала перед "Євробаченням", а після вона мені написала, я вже не хотіла її турбувати, тому що я зараз, як ніхто, розумію, що вона проходить. Вона написала просто – дякую, що повірила в мене! А я написала – я й далі вірю!" - зазначила Руслана.

Співачка дуже хвилювалася під час конкурсу цього року та навіть застосовувала знання, отримані від мольфарів.

"Я була у всіх ефірах та астралах в тот момент! Я так шаманила!" - підсумувала вона.

Нагадаємо,  після першого півфіналу "Євробачення 2016" Руслана оприлюднила розмову свого чоловіка з пранкерами.

Кореспондент ТСН, Неллі Ковальська

Руслана зізналася, чому відмовилася від алкоголю після "Євробачення 2004"

Руслана зізналася, чому відмовилася від алкоголю після "Євробачення 2004"

Повʼязані теми:

Наступна публікація