Руслана згадала свою перемогу на "Євробаченні 2004"

Руслана згадала свою перемогу на "Євробаченні 2004"

Руслана згадала свою перемогу на "Євробаченні 2004"

Руслана дала настанови претендентам на поїздку на "Євробачення 2016" / Фото: прес-служба Руслани

Зірка стала членом журі нацвідбору на конкурс.

Переможниця "Євробачення 2004" Руслана Лижичко, яка стала зірковим суддею відбору на "Євробачення 2016", поділилася спогадами про участь у конкурсі та побажала успіхів учасникам відбору.

Також співачка акцентувала увагу на особливому значенні конкурсу в сьогоднішній ситуації в Україні.

"Щоразу, коли згадується "Євробачення", на мене находить купа емоцій та спогадів, а також бажання поділитися досвідом, який ми пережили. Мене дуже часто запрошували на свої національні відбори майже всі європейські країни, а деякі і по кілька разів. Я виступала у різних ролях. У Бельгії я була у складі журі. Нарешті я вперше маю можливість зробити це в Україні", – поділилася Руслана.

Також артистка звернулася до всіх учасників відбору і порадила їм не орієнтуватися на прийняті стандарти у шоу-бізнесі.

"Мені дуже хочеться, щоби ви, перш за все, сконцентрувалися на своїй власній оригінальності і максимально довірилися своїм відчуттям. Не треба думати типовими категоріями і орієнтуватися на стандарти прийняті у шоу-бізнесі, схеми чи радіоформат. Не треба акцентуватися на тому, що сподобається європейцям, а що ні. Намагайтеся максимально віддати те, заради чого ви в музиці і заради чого йдете на цей батл. Я дуже хочу, щоби всі були однією командою, щоби було якомога менше кулуарних суперечок та закулісних скандалів", - сказала Руслана.

Зірка додала, що у будь-який момент готова підтримати учасників і поділитися власним досвідом.

Руслана також закликала всіх українців активно підтримувати учасників:

"Мені би дуже хотілося, щоби активізувалися всі глядачі, адже сьогодні участь України у "Євробаченні" – це більше, ніж просто участь у пісенному конкурсі. Це майданчик, який необхідно використати, щоби пояснити, хто ми є насправді, що таке справжня Україна і яку вона несе енергетику. Одним таким виступом ми можемо перекрити низку негативних нападів на Україну у світлі інформаційної війни. Одним правильним кроком можна показати, яка Україна насправді. І музика – це ідеальний інструмент, щоби викликати симпатії і нести той позитив, який наша країна сповідує. Зараз ми маємо шанс показати Європі справжню Україну. Я би дуже хотіла, щоби ви були активні в голосуванні і допомогли нам, членам журі, зробити правильний вибір", - сказала співачка.

Нагадаємо, що півфінали національного відбору на "Євробачення 2016" відбудуться 6 та 13 лютого, а фінал – 21 лютого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація