SunSay, якого звинуватили у підтримці сепаратистів, допомагає переселенцям з зони АТО

SunSay, якого звинуватили у підтримці сепаратистів, допомагає переселенцям з зони АТО

SanSay підтримує переселенців з АТО

Про це розповів засновник освітнього хабу Spalah у Харкові Антон Назарко.

Критика, яка звалилася на одного з учасників нацвідбору на "Євробачення 2016" Андрія Запорожця (SunSay), змусила заговорити засновника освітнього хабу Spalah у Харкові Антон Назарко.

Чоловік став на захист Запорожця, мовляв, тим часом, поки його звинувачують у підтримці сепаратистів, він активно підтримує хаб і давно допомагає переселенцям із зони АТО.

"Пишу це зараз, щоб кожна гієна, яка ллє весь тиждень на нього бруд, знала - в хабі, частина якого належить Запорожцю, безкоштовно навчають IT-спеціальностям переселенців і воїнів АТО, відбувається величезна кількість благодійних івентів, з яких ми гріємо своїх пацанів на передовій, та й взагалі це центр української культури в Харкові. Якби Сан був розважливим, то про це ще минулого тижня б дізналася вся країна, але він просто справжній музикант і хотів виграти чесно, за рахунок пісні", - написав Назарко на своїй сторінці на Facebook.

 

Целый день хожу с чувством невероятной досады и "последракикулакаминемашут". Вчера на всю страну нашего друга и одного и...

Опубликовано Антоном Назарко 22 февраля 2016 г.

Нагадаємо, що після виступу SunSay у фіналі нацвідбору, на артиста звалився шквал критики від журі. Зокрема, співачка Руслана попросила Запорожця висловити свою громадянську позицію і запитала, чи нормальним є для нього виступати в окупованому Криму.

А от Андрій Данилко звинуватив SunSay у недотриманні правил нацвідбору, мовляв, його пісня Love Manifest була оприлюднена раніше і не могла бути представлена у нацвідборі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація