Савва Лібкін і Людмила Барбір пригостять українським гаспаччо всю родину посла Іспанії в Україні

Ведуча та ресторатор у суботньому ефірі "Сніданок. Вихідний" приготують незвичайну страву.

Цієї суботи, 17 вересня, в ефірі "Сніданок.Вихідний" о 8:50 з'явиться друга серія грандіозного кулінарного проекту "Їжа у великому місті" від несподіваної телепари Савви Лібкіна і Людмили Барбір, присвяченого розвитку нової української кухні.

Цього разу Савва і Люда здивують смачним ароматним супом - овочевим холодником або українським гаспаччо, приготованим не за іспанським рецептом, а інакше - з використанням декількох сортів помідорів та інших сезонних овочів, вирощених нашими фермерами. Ви дізнаєтесь: чи можна зробити із салату суп, що таке конкассе і як приготувати філе із томатів? Усі секрети супу-смузі дивіться на "1+1"

Спробувати яскравий суп приїхали співачка Світлана Тарабарова і телеведуча "2+2" Саша Лобода, які оцінювали смак, міру гостроти страви, відзначили модний формат та простоту приготування. Велике враження на всіх справила справжня церемонія дегустації за великим столом Посла Іспанії Херардо Бугайо Оттоне. На обід завітала також його дружина Ана Берет Гарсіа з їх сином та племінником. Іспанці розповіли Савві і Люді про традиції приготування гаспачо вдома на батьківщині, про обов'язкові складові коронного національного супу, і були здивовані смаком українського гаспаччо. Чи доїв пан посол український суп до кінця? Як сім'я іспанського посла оцінює українську кухню, що розповідають про іспанські традиції, як і з чим порівнюють наш суп, вгадають інгредієнти чи рецепт - дізнаєтеся в сюжеті.

Обіцяємо гастрономічні спецефекти, а також багато гумору і кумедних дебатів на кухні між норовливою гуцульською красунею і ексцентричним одеським чоловіком. Люда Барбір - досвідчена господиня, але з домашнім підходом до їжі. Принциповість і професійний підхід Савви до готування часто йдуть в розріз з її розумінням кулінарії та звичками. Савва Люду вчить готувати професійно, а Люда Савву вчить української мови.

У наступних серіях телепара відправиться в гастрономічну експедицію в Одесу, де в морі вони будуть ловити рибу та мідії і дивувати новою одеською кухнею цікавих гостей. Згодом плануються експедиції і в інші міста. Далі буде. Стежте за конкурсами і розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці в Facebook "Сніданок з 1+1" і надсилайте свої рецепти для нової української кухні Libkin.chief@gmail.com. Є ідея разом створювати сучасну українську кухню, надихати весь світ пробувати і обирати нашу їжу, відкривати успішні ресторани української кухні по всьому світу, імпортувати вітчизняні продукти, практикувати наші рецепти.

Нагадаємо, що знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін в дуеті з телезіркою, актрисою і справжньою гуцулкою Людмилою Барбір презентують глядачам в своєму новому телепроекті "Їжа у великому місті" безліч гастрономічних відкриттів. В меню телепари стильна їжа - проста, динамічна, яскрава, пікантна із застосуванням українських локальних свіжих продуктів з урахуванням світового досвіду та гастрономічних трендів. Дегустувати й оцінювати страву в гості до кулінарів приходять цікаві особистості - блогери, зірки, гурмани, лікарі, іноземці, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші. Тепер щоранку по суботах на телеканалі 1 + 1 ми розповідаємо смачну і надихаючу телеісторію про те, що українська сучасна кухня може бути модною, улюбленою для нового покоління, враховувати кращий досвід і ідеї світових кухонь, бути трендом і гордістю України на міжнародному рівні

Повʼязані теми:

Наступна публікація