Савва Лібкін та Люда Барбір приготували французький суп "Буйабес" на манір української кухні

Савва Лібкін та Люда Барбір приготували французький суп "Буйабес" на манір української кухні

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зірки продовжують проект "Їжа у великому місті".

Уже цієї суботи, восьмого жовтня, в ефірі "Сніданок.Вихідний" о 8:50 –  п'ята серія грандіозного кулінарного проекту "Їжа у великому місті".

Людмила Барбір і Савва Лібкін вирушили до Одеси в гастрономічну експедицію на пошуки найкращих морепродуктів. Цього разу телепара готуватиме страву з різних видів риби, виловленої в Чорному морі.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ви дізнаєтесь, скільки часу забирає приготування супу, з чого зварити найсмачніший рибний бульйон, що є невід'ємним елементом при подачі страви, а також цікавинки -  навіщо Савва просив Люду Барбір затулити вуха,  який основний інгредієнт додав кулінар до страви та чи залишиться ця страва в новій українській кухні.

Спробувати суп "Буйабес" ризикнули винороб, голова виноробної компанії Роберт Гулієв, громадській діяч Одещини В'ячеслав Крук, співвласник місцевої радіостанції  Павло Козлов.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Гості оцінили смак, оригінальну подачу, інгредієнти та намагалися дізнатися назви риби з рецепту. Скільки коштує страва вдома, а як оцінюється у ресторані? Відповідь у сюжеті!

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Стежте за конкурсами й розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці у Facebook "Сніданок з 1+1" і надсилайте свої рецепти для нової української кухні  на адресу.

Одеська подорож завершилась, і кулінари вже приїхали до Києва.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Є ідея разом створювати сучасну українську кухню, надихати людей вибирати нашу їжу, відкривати успішні ресторани української кухні по всьому світу, експортувати вітчизняні продукти, використовувати креативні вітчизняні рецепти. Нагадаємо, що знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін у дуеті з телезіркою Людмилою Барбір презентують глядачам у своєму новому телепроекті "Їжа у великому місті" безліч гастрономічних відкриттів.

У меню телепари – проста, корисна їжа зі свіжих українських продуктів та з урахуванням світового досвіду та трендів. Дегустувати й оцінювати страву приходять блогери, зірки, гурмани, лікарі, іноземці, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші цікаві особистості.

Повʼязані теми:

Наступна публікація