Савва Лібкін та Люда Барбір приготували величезну камбалу на родинній кухні одеського кулінара

© прес-служба каналу "1+1"
Цього разу Сава й Люда приготують страву з риби, вага якої понад 8 кілограм.

Цієї суботи, 1 жовтня, в ефірі "Сніданок.Вихідний" о 8:50 з'явиться вже четверта серія грандіозного кулінарного проекту "Їжа у великому місті", присвяченого розвитку та становленню сучасної стильної української кухні.

Телепара Людмила Барбір і Савва Лібкін вирушили до Одеси у гастрономічну експедицію шукати найкращі морепродукти. Цього разу Савва й Люда приготують страву з риби, вага якої понад 8 кілограм.

Ви дізнаєтесь багато нового у кулінарному мистецтві. Що таке папійот? Що таке жульєн? Чому цей рецепт камбали з овочами ризикує не стати українським? Яка улюбленна страва Савви з дитинства? Чи сподобалась риба мамі Савви? І скільки філе риби залишається з 8 кг камбали? Як одеські жінки носили камбалу з Привозу?

Лібкін та Барбір у Одесі_2
прес-служба каналу "1+1"

Спробувати "Камбалу ан папійот" ризикнули одеський гуморист Олег Філімонов, відомий скульптор Михайло Рева та дуже вибагливий дегустатор - пані Анна, мама Савви.

Гості оцінили смак, оригінальну подачу, інгредієнти та дотепно все прокоментували на камеру. Скільки коштує ця рибна страва вдома, а як оцінюється у ресторані? Ви отримаєте вичерпну відповідь, подивившись сюжет.

Лібкін та Барбір у Одесі_3
прес-служба каналу "1+1"

Стежте за конкурсами і розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці в Facebook "Сніданок з 1+1" і надсилайте свої рецепти для нової української кухні на Libkin.chief@gmail.com.

Одеська подорож триватиме ще одну серію, а потім кулінари приїдуть до Києва.

"Їжа у великому місті" - це оригінальний телепроект, покликаний разом створювати сучасну українську кухню, надихати весь світ обирати нашу їжу, відкривати успішні ресторани української кухні по всьому світу, імпортувати вітчизняні продукти, практикувати креативні вітчизняні рецепти.

Нагадаємо, що знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін в дуеті з телезіркою, карпатською гуцулкою Людмилою Барбір представляють глядачам в своєму новому телепроекті "Їжа у великому місті" безліч гастрономічних відкриттів. В меню телепари проста, корисна іжа із застосуванням українських свіжих продуктів з урахуванням світового досвіду та трендів. Дегустувати й оцінювати страву приходять цікаві особистості - блогери, зірки, гурмани, лікарі, іноземці, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші.

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами ТСН.ua / ГК
Побачили помилку - контрол+ентер
Всього коментарів: 0
Вибір редакції