Ще одна дитяча мрія здійснилася: восьмирічний Максим записав реп із Потапом та отримав синтезатор

Лідія Таран об'єднує людей навколо доброї справи "Здійсни мрію".

"1+1 медіа" і ТСН (Телевізійна служба новин) за сприяння Всеукраїнського благодійного фонду "Крона" почали грандіозний соціальний проект "Здійсни мрію". Проект покликаний дарувати радість та реалізовувати мрії тяжко хворих дітей України, для яких кожен прожитий день – це диво. Куратор проекту – телеведуча Лідія Таран.

Днями вдалося здійснити заповітну мрію талановитого восьмирічного Максима Чернова, юного репера, який через злоякісну пухлину очей повністю втратив зір, а через війну мусив переїхати з усією родиною з рідного Донецька до Слов'янська. А ще  у хлопчика є молодша сестричка Настя, котра нині бореться з такою самою хворобою – раком  очей. Незважаючи на такі переживання та випробування, що випали на долю родини, малюки тримаються разом і підтримують одне одного. Максим дуже любить музику, пише вірші в стилі реп, грає на гітарі. Йому дуже хотілося записати свій авторський хіт у справжній студії та познайомитися зі своїм кумиром Потапом. І цей день  настав.

На подвір'ї поруч зі студією звукозапису, де репер Потап записує більшість своїх хітів, Максима зустріла телеведуча Лідія Таран, яка і допомогла здійснити мрію.

"Максим не бачить, але чудово відчуває ритм, у нього прекрасний слух,  прекрасний голос. Записати першу композицію у вісім років із найвідомішим українським репером Потапом – це натхнення для подальшого розвитку! Немає такої мрії, яку ми разом не могли б реалізувати. Ми взяли на себе відповідальність здійснювати тисячі бажань дітей і тільки почали цей шлях. І якщо нам не до снаги  велике чудо одужання, ми подаруємо маленьке диво – щастя, яке діти зможуть відчути. Приєднуйтеся до нас!" – закликала Лідія Таран.

Потап допоміг Максимові записати на професійному обладнанні трек – реп на хлопчикові вірші про життя, війну та політику. Пісню вдалося записати з першого разу, як справжнім професіоналам.

 

"Максим – талант, у нього гарно виходить. Коли ви чуєте з таких маленьких вуст такі дорослі слова його пісні, то трошки інакше починаєте відчувати життя", – каже Потап.

Потап також подарував Максиму реперський медальйон, синтезатор із великими зручними клавішами, а Ліда – навушники до нього, щоб юний репер міг репетирувати вдома й  записувати свої треки, створювати  музику.

Подія надзвичайно схвилювала хлопчика, його родину, друзів, зокрема, всі вчителі спеціалізованої школи-інтернату в Слов'янську, де навчається Максим (до речі, на відмінно!), дивилися сюжет ТСН, всі в захваті.

"Мені здається, син раніше почав співати, ніж говорити. Ми йому завжди кажемо: ти мрій! Не думали, що така зустріч може статися. Це буде гарний поштовх – він тепер свій реп буде писати і вдень, і вночі", – вважає тато Максима.

Потап сказав, що буде тримати контакт та допомагати юному таланту в майбутньому.

Про цю та інші мрії читайте в журналі "Твій Малюк" ("Твой Малыш") та на сайті.

Усі охочі можуть зробити свої внески на лікування та здійснення мрій дітей.

ПАТ ПриватБанк

рахунок у гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

в Євро 26006052725860

МФО 300711

КОД ЄДРПОУ 34818334

отримувач ВБФ "Крона".

Номер карти Привату (прив'язаний до цього рахунку)

5169 3305 0264 2819

В рамках проекту "Здійсни мрію" Максим Чернов зустрівся з репером Потапом

В рамках проекту "Здійсни мрію" Максим Чернов зустрівся з репером Потапом

Повʼязані теми:

Наступна публікація