Щедра Ембер Херд озвучила долю отриманих мільйонів від Деппа

Щедра Ембер Херд озвучила долю отриманих мільйонів від Деппа

Акторка не лишить собі жодної копійки.

Екс-дружина скандаліста Джонні Деппа, Ембер Херд, внаслідок розлучення із зіркою збагатиться на сім мільйонів доларів. Саме таким було рішення подружжя, коли вони врегульовували питання у суді.

Втім, молода актриса не поліпшить своє матеріальне становище, оскількі усі кошти від колишнього підуть на благодійність, пише Daily Mail.

Ембер допоможе жінкам , які страждають від домашнього насилля та хворим дітям.

Конкретніше фінансову допомогу від зірки отримає Американський Фонд Цивільних Прав та дитяча лікарня у Лос-Анджелесі, в котрій знаменитість працювала волонтером цілих десять років.

"У цій ситуації отримання грошей зовсім не було мотивацією моїх дій. І отримана мною сума має для мене значення тільки з тієї точки зору, що я можу віддати їх на благодійність. Я сподіваюся, мій внесок допоможе захистити тих, хто цього потребує! Я отримала сім мільйонів і віддаю все сім. У цьому немає нічого дивного - я жертвувала на благі наміри в минулому і буду продовжувати робити це в майбутньому!" - заявила Херд.

Нагадаємо, під час гучного процесу розлучення Ембер Херд та Джонні Деппа повсякчас зявлялися нові шокуючі подробиці їхнього життя. Зокрема, у Мережі були опубліковані страшні фото актора із відрізаним пальцем.

Повʼязані теми:

Наступна публікація