Чим "прославився" скандальний пранкер Седюк, який оголив сідниці під час виступу Джамали на "Євробаченні-2017"

Чим "прославився" скандальний пранкер Седюк, який оголив сідниці під час виступу Джамали на "Євробаченні-2017"

Седюк знову тероризує Голлівуд

Під час фіналу міжнародного пісенного змагання одіозний пранкер вибіг на сцену.

Знаменитий український пранкер Віталій Седюк знову нагадав про себе.

При чому, зробив він це під час наймасштабнішої події року - міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Під час виступу тріумфаторки "Євробачення-2016" Джамали Седюк вибіг на сцену і оголив сідниці.

Одіозний пранкер відомий своїми витівками на весь світ. Віталій Седюк "нічний жах" Бреда Пітта, Кім Кардашян, Віла Смітта, ба навіть Леонардо Ді Капріо.

Сайт ТСН.ua нагадує, хто ж такий Віталій Седюк, чим він так прославився, а також через що його недолюблюють голлівудські селебрітіс, а тепер вже й Джамала.

Свого часу Віталій Седюк засвітився в ефірі каналу ВВС, який вів пряму трансляцію з весілля принца Вільяма. Підійшовши до журналістки, Віталій розповів, що запропонував Кейт обручку, щоб вона передумала виходити заміж за принца.

Пізніше була історія з Мадонною, якій Седюк приніс гортензії, і які поп-королева викинула, за що її засудили майже всі світові ЗМІ.

 

 

2012 рік, невдалий поцілунок з актором Віллом Смітом

У травні 2012 року Віталій Седюк з'явився на прем'єрі стрічки "Люди в чорному-3" у Москві, де спробував поцілувати актора Вілла Сміта. Артист, не зрозумівши поривів журналіста, дав йому ляпаса.

"Я хотів поцілувати його в щоку, але він так швидко відвернув голову, що потім здалося, що я хотів поцілувати його в губи чи у вухо", - розповів тоді Седюк.

 

 

 

2013 рік, Седюк отримував Grammy замість Адель

Куди більш скандальною стала витівка Віталія Седюка у 2013 році під час вручення премії Grammy.

Окрім того, що журналіст зумів потрапити на захід без акредитації та квитка, він сів у першому ряду поряд із Джастіном Тімберлейком, Бейонсе і Стінгом.

Проте найбільше той вечір запам'ятався тим, що Седюк вийшов на сцену отримати нагороду замість співачки Адель. Все сталося так швидко, що сек'юріті та охоронці не зреагували, - але Дженніфер Лопес, яка була здивована, але тримала себе в руках, впоралася з ситуацією, потягнувши Седюка від мікрофона.

Через цей скандал Седюка кинули за ґрати. Згодом хлопця відпустили, однак саме після витівки на церемонії Grammy до Віталія прийшло світове визнання. Найвідоміші і найіменитіші світові видання публікували його світлини і навипередки брали інтерв'ю.

 

 

 

2013 рік, Седюк у костюмі лебідки приїхав на "Оскар"

Після скандалу на Grammy, організатори церемонії "Оскар" вирішили перестрахуватися і ще до початку заходу попередили Віталія Седюка, щоб він не смів з'являтися ані на самій церемонії, ані на післяоскарівській вечірці, бо інакше потрапить до в'язниці.

Седюк сказав "гаразд" і познущався з повідомлення Кіноакадемії – журналіст зняв на відео своєрідний протест, у якому висміяв свою заборону працювати на церемонії у якості репортера в костюмі лебідя. А потім у цьому ж костюмі Седюк намагався потрапити на церемонію вручення "Оскар", звідки й загримів до в'язниці.

 

2014 рік, Седюк впав на коліна перед Бредлі Купером

На початку 2014 року невтомний Віталій Седюк обрав своєю жертвою актора Бредлі Купера.

 

Седюк падав на коліна перед Бредлі Купером / Фото: JustMedia

 

Журналіст несподівано впав та притиснувся до геніталій зірки просто на червоній доріжці щорічної кінопремії Гільдія акторів. Така поведінка Віталія здивувала Купера. Седюку допомогли підвестися та попросили покинути захід. Цього разу обійшлося без бійки та в'язниці.

 

З'явилося скандальне відео залицяння Седюка до Бредлі Купера

З'явилося скандальне відео залицяння Седюка до Бредлі Купера

 

2014 рік, Седюк впав на коліна перед Леонадро ДіКапріо

Слідом за Бредлі Купером Віталій Седюк впав на коліна та міцно притиснувся до голлівудського красунчика Леонардо ДіКапріо.

Інцидент стався на міжнародному фестивалі у Санта-Барбарі, де ДіКапріо й Мартіну Скорсезе вручали нагороди за фільм "Вовк з Волл-стріт".

 

Слідом за Купером Седюк впав перед ДіКапріо / Фото: ТСН.ua

 

Цієї миті до ДіКапріо підбігли його представники, грубо відштовхнули журналіста і вивели.

Так просто Седюк не залишив у спокої ДіКапріо і вже за декілька днів під час Нью-Йорського тижня моди без дозволу організаторів дефілював подіумом у леопардових стрінгах, чорному плащі та червоних шкарпетках з короною на голові із портретом Лео ДіКапріо.

 

Фото: www.kinopoisk.ru

 

 

2014 рік, Седюк у рожевих стрингах завітав на Бал Інституту костюма

2014 рік видався насиченим для Віталія Седюка. Розважившись з Купером і ДіКапріо, журналіст завітав на Бал Інституту костюма у Нью-Йорку у … рожевих стрингах!

Пильні охоронці дозволили Седюку лише на мить з′явитися на килимовій доріжці, проте пранкер все ж таки встиг за цей час розважити гостей заходу.

 

Фото: ua.all.biz

 

Звісно ж, цей незвичайний випадок не оминули увагою світові глянці, а журнал Harper's Bazaar назвав 2014-й роком фешн-стрікера у світі моди.

 

Фото: ua.all.biz

 

 

Фото: ua.all.biz

 

2014 рік, Седюк намагався залізти під сукню голлівудській акторці

Не відбувся Каннський кінофестиваль у 2014 році без витівок Віталія Седюка.

Так, скандальний журналіст намагався підняти сукню голлівудській акторці Америці Феррері. Інцидент стався під час того, як група творців мультфільму "Як приручити дракона 2" піднімалася сходами Палацу Фестивалів, де відбувалася прем'єра стрічки.

 

2014 рік, бійка із Бредом Піттом

Наступною жертвою Віталія Седюка був не хто небудь, а сам Бред Пітт.

Минулоріч В Лос-Анджелесі перед прем'єрою стрічки "Малефісента", де головну роль зіграла Анджеліна Джолі, Седюк накинувся на Пітта з кулаками. Коли актор роздавав автографи на червоній доріжці біля входу в театр El Capitan, Седюк переліз через огорожу і вдарив Пітта по обличчю.

 

Фото: wordpress

 

Охорона негайно зреагувала і упіймала зловмисника. Віталіка передали поліції. Сам Бред відбувся легким переляком і як стверджують свідки, спокійно продовжив спілкування з шанувальниками.

2014 рік, Седюк намагався повалити на землю Кім Кардашян

Схоже, зірка реаліті-шоу Кім Кардашян не давала спокою Віталію Седюку, тож він вирішив напасти на неї.

Це сталося на Тижні високої моди в Парижі. Коли Кім виходила з машини, пранкер кинувся на Кардашян і спробував повалити її на землю. Журналіста зупинили охоронці Кардашьян: вони відтягнули його в бік. Седюка заарештували.

 

 

2014 рік, Седюк показав оголені сіднички співачці Сіарі

Наприкінці року Віталій Седюк трохи вгамувався і перестав нападати на зірок. Натомість вирішив більше сконцентруватися на власній персоні.

 

Фото: Getty Images

 

Так, на Тижні моди в Парижі сміливий Седюк вибіг на червоний хідник у чорних стрінгах та в такому вигляді почав чіплятися до американської співачки Сіари. Інцидент стався перед початком показу Valentino. Задоволення від процесу отримував сам Віталік, однак артистка почувалася ніяково від такої поведінки журналіста і намагалася якнайшвидше піти.

 

Фото: Justjared

 

2015 рік, Седюк наставив роги головному редактору Vogue

Перепочивши майже рік, Віталій Седюк з новими силами повернувся і продовжив свою справу.

Так, на показі Chanel у рамках Паризького тижня моди журналіст не оминув увагою головного редактора Vogue Анну Вінтур. Седюк в епатажному образі з вуаллю на голові підбіг до Вінтур із запитанням, коли вже Анна візьме його на обкладинку титулованого глянцю та не дочекавшись відповіді, наставив їй ріжки.

 

Жертвою пранкера Седюка стала Анна Вінтур / Фото: Getty Images

 

Охорона мерщій відвела Анну в автівку, а Седюка попросили залишити показ.

 

Жертвою пранкера Седюка стала Анна Вінтур / Фото: Getty Images

 

 

 

2015 рік, поцілунок із Мірандою Керр

На тому ж Паризькому тижні моди перед показом Louis Vuitton Віталій Седюк не зміг оминути увагою супермодель Міранду Керр.

 

Міранда Керр також не лишилася без уваги Седюка / Фото: Getty Images

 

Седюк поцілував Міранду, а вона, як справжня леді, не звернула уваги на журналіста і продовжувала ніби й не було нічого позувати на камеру.

 

Міранда Керр також не лишилася без уваги Седюка / Фото: lady.tsn.ua

 

2017 рік, оголені сідниці під час виступу Джамали на "Євробаченні-2017"

Гранд-фінал конкурсу "Євробачення-2017", який відбувся у Києві, не обіцяв бути надто скандальним, що вирішив виправити Седюк. Просто під час виступу тріумфаторки "Євробачення-2016" Джамали пранкер з'явився нібито з повітря і оголив сідниці. Джамала ж зробила вигляд, що нічого не сталося, а Віталія швидко вивели зі сцени.

Врешті, Седюку в українському суді за скандальну витівку обрали запобіжний захід - пранкеру присудили здати закордонний паспорт та на 60 діб обмежили пересування. При цьому правопорушник має постійно перебувати під контролем поліції.

Після цього, служителі Феміди вирішили - провину Віталій спокутуватиме штрафом у розмірі 8500 гривень. При цьому, скандаліст у судовій залі наголошував: нині роботи не має, планує зав'язати із витівками та піти у фешн-журналістику. Седюк привселюдно вибачився перед Джамалою за демонстрацію оголених сідниць у прямому ефірі "Євробачення". За словами пранкера, він усвідомлює наслідки своїх вчинків, втім - сорому за це не відчуває. У прокуратурі нині розмірковують над апеляцією вироку, аби замінити штраф на 240 годин громадської роботи для Віталія Седюка. 

 

Хто стане наступною жертвою скандального Віталія Седюка невідомо, проте вже зрозуміло, що зірковий пранкер вийшов на полювання, тож селебрітіс варто бути вкрай обачливими.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація