Сексуальна Злата Огнєвіч вперше у спідньому знялася в новому кліпі

Артистка презентувала відео на композицію "Кружева".

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка у мереживній сукні та вишиванці заспівала в Америці, випустила новий кліп на пісню "Кружева".

У свіжій відеороботі артистка вперше постала у відвертому образі. Настільки незвичайний для Злати образ був продиктований бажанням за допомогою відвертості донести ідеї, закладені в сюжет. У кліпі "Кружева" Злата Огнєвіч стала символом оголеної душі.

"Відвертість і відкритість не варто плутати з провокацією, яка притаманна шоу-бізнесу", - вважає Огнєвіч.

На зніманнях кліпу, над яким працював режисер Євген Тимохін, вся знімальна група провела близько доби. Разом із відомим кліпмейкером Злата Огнєвіч продумувала сюжет кліпу, намагаючись простими асоціаціями розповісти про складне, але тим не менше - таке світле прагнення - об'єднання всього світу.

Кліп Злати Огнєвіч на пісню "Кружева" насичений балетними постановками, оскільки артистка вже три роки займається балетом з персональним тренером. Злата і її партнер демонструють свої стосунки завдяки сплетінню тіл в танці. Як і в житті, часто між двома закоханими раптово виникає третя людина, що порушує любовну ідилію.

"Не люблю робити незграбні акценти, важливо асоціаціями натякати на найголовніше. У моєму кліпі немає конкретних закликів, але мені дуже хочеться, щоб, побачивши фарби в моєму кліпі, кожен задумався про яскраву неоднозначну палітру нашого світу", - говорить Злата Огнєвіч.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розсекретила подробиці стосунків із загадковим коханим. Наразі серце зірки дійсно зайняте.

Повʼязані теми:

Наступна публікація