Сексуальні солістки Nikita у пікантних костюмах виступили на британському шоу

Сексі-групу покликали на легендарну програму Eurotrash (Євротреш).

Українська група Nikita, солістка якої Нана знялася в чоловічому журналі, взяла участь в легендарному британському шоу Eurotrash на телеканалі Channel 4.

Керівництво каналу вирішило зробити єдиний ексклюзивний випуск, присвячений важливій і бентежливій для Європи події - британському референдуму Брексит 23 червня 2016, на якому жителі країни повинні вирішити, чи хочуть вони залишатися в Євросоюзі.

У спеціальному випуску ведучі пройшлися європейським божевіллям, що сталося за десять років відсутності програми в ефірі і, звичайно ж, показали жителям Великобританії всі переваги Європейського союзу. Зараз багато ЗМІ висвітлюють різні боки цього питання, щоб громадяни могли прийняти незалежне і зважене рішення, але тільки Антуан де Кон і Жан-Поль Готьє вирішили подивитися на це питання під кутом культури і розваг.

Одна з головних фішок шоу - запрошення найепатажніших музичних гуртів зі всієї Європи. І після довгого відбору колективів для спеціального випуску, вони зупинили свій вибір на українській групі NIKITA. Продюсерів і ведучих Євротреша загіпнотизував кліп "Веревки", і вони запросили артисток виступити з цією піснею і в костюмах, як у відео.

Виступ української групи став фіналом всього спеціального випуску і, природно, зробив знімальний процес незабутнім. Творці Євротреш одягли трупу танцюристів за мотивами костюмів NIKITA. А самі ведучі, Готьє та де Кон, які в кінці програми були переодягнені в герцогиню Каміллу і принца Чарльза, не змогли втриматися і станцювали разом з Настею і Дашею.

Нагадаємо, в минулому місяці Даша Астаф'єва блиснула оголеними сідницями в новому фотосеті. Учасниця Nikita поділилася серією пікантних знімків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація