Сестра Прінса звернулася до суду через гроші покійного співака

Сестра Прінса звернулася до суду через гроші покійного співака

Фото: Reuters

Бізнес-активи Прінса вимагають негайного введення зовнішнього управління.

Тайка Нельсон, сестра співака Прінса, який помер 21 квітня, звернулася до суду з проханням призначити керуючого активами, що належали артистові.

Музикант не залишив після себе заповіт. Нельсон подала заяву в суд міста Карвера в Міннесоті. Вона вважає, що бізнес-активи Принца вимагають негайного введення зовнішнього управління, і просить вибрати в якості керуючого компанію Bremer Trust.

Загальний розмір спадщини Прінса поки не визначений. Сестра співака Тайка Нельсон вважається його єдиним близьким родичем і буде претендувати на більшу частину належали йому активів.

Нагадаємо, тіло легенди 90-х років минулого століття співака Прінса знайшли в його студії звукозапису Paisley Park у Мінесоті. Артистові було 57 років. 15-го квітня артистові надали медичну допомогу. Йому стало зле на борту приватного літака, так що було прийнято рішення про аварійну посадку в Іллінойсі. До цього співак скасував два концерти із-за стану здоров'я. Медики стверджували, що Прінс Роджер Нельсон останні два тижні хворів на грип. Причини трагедії з'ясовує слідство.

Прінс - лауреат премій "Греммі", "Оскар" і "Золотий глобус". У 2005 році його ім'я було занесене в Зал слави рок-н-ролу. Пік популярності нині покійної зірки припав на середину 1980-х років, а в цілому за всі роки творчої діяльності артист випустив 20 платівок.

Американського співака Принца знайшли мертвим у його маєтку

Американського співака Принца знайшли мертвим у його маєтку

Повʼязані теми:

Наступна публікація