Сестра Жанни Фріске згадала, як її вагітною не пустили до родички

Сестра Жанни Фріске згадала, як її вагітною не пустили до родички

Сестра Жанни Фріске згадала, як її вагітною не пустили до родички

Наталія Фріске розповіла, як минув рік у її родині без сестри.

Молодша сестра померлої від раку співачки Жанни Фріске Наталія, яка у серпні минулого року втратила дитину, розповіла, як живе її родина після смерті Жанни.

Напередодні річниці смерті співачки, її сестра розповіла, що вона з батьками не чіпає кімнату Жанни, іноді там змінюють постіль. Все, як за життя артистки, стоїть на своїх місцях.

"Є навіть її креми, вони вже прострочені, але ми все одно не викидаємо. А косметику я забрала, користуюся. Її одяг майже одразу зачохлили, щоб він не втратив запах. Коли дуже сумую, заходжу до кімнати Жанни, відчиняю шафу і нюхаю її сукні", - зізналася Наталія, пише StarHit

Також жінка згадала, як хотіла розповісти сестрі про свою вагітність, але тоді Наталію не пустили до Жанни

"В останній день її життя мене не було поруч. 13 червня я дізналася, що вагітна. Приїхала 15 червня, щоб розповісти про це Жанні. Але у неї почалася алергія, тому мене до неї не пустили. У той же день сестри не стало. На похоронах трималася щосили. Але потім всі ці нерви... Я втратила дитину", - поділилася Наталія Фріске.

Нагадаємо, співачка Жана Фріске померла 15 червня 2015 року від раку. Про хворобу артистки стало відомо на початку 2014 року. У Жанни виявили неоперабельну пухлину головного мозку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація