Шепелєв розпоряджатиметься спадком Жанни Фріске

Шепелєв розпоряджатиметься спадком Жанни Фріске

Фото: graziamagazine.ru

Днями відбувся черговий суд щодо майбутнього власності співачки.

Цивільний чоловік померлої співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв, який щодня нагадує сину про маму, розпоряджатиметься спадком дружини.

Як розповів новий адвокат батька Жанни Володимира Борисовича, днями відбувся черговий суд, на якому батько і мати Жанни відписали свою частку спадщини Платону. Фактично до 18-річчя хлопчика спадком розпоряджатиметься Дмитро.

"Точніше, все на Платоні. Але коштами Платона Шепелєв може розпоряджатися як його батько і опікун. Суми чималі: Жанна 20 років працювала в шоу-бізнесі і добре заробляла. А майном розпоряджатиметься Платон після досягнення повноліття. У відповідь сподіваємося, що Шепелєв не перешкоджатиме зустрічам рідних з хлопчиком", - зауважив адвокат, пише "КП" в Україні".

Окрім того, Дмитро, якого раніше батьки Фріске змушували зробити ДНК-тест на батьківство, був визнаний батьком малюка.

"Всі позови до Дмитра відкликані. Ми визнаємо батьківство Дмитра Шепелєва. Цей суд - тільки про встановлення порядку зустрічей рідних з Платоном. Рішення повинно бути винесено в середині липня. Ми налаштовані конструктивно, за словами його адвокатів, Шепелєв теж. Давно хочеться вирішити мирно це питання", - сказав адвокат.

Нагадаємо, що сьогодні роковини смерті Жанни Фріске. У зв'язку із сумною датою шанувальники опублікували невидану раніше композицію артистки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація