Шовковський після звинувачень екс-дружини показав, скільки насправді витрачає на доньку

Голкіпер передав журналістам ТСН чеки і розписки.

Український футболіст Олександр Шовковський спростовує звинувачення екс-дружини, що він виділяє на виховання доньки від 3 до 5 тисяч гривень, передавши ТСН чеки і розписки, в яких значаться суми за сплату на рахунок приватної школи і особисті перекази для мами доньки.

У чеках переказів, які надані редакції на ім'я Альонової і справді є суми по 5 тисяч гривень. За словами Шовковського, саме про таку суму просила сама жінка, щоб інші гроші отримувати готівкою.

Проте серед чеків є і на суму більше ніж 18 тисяч гривень на початку лютого місяць 2016 року, а також розписка з підписами жінки, де вказані суми по 10 і 20  тисяч доларів навесні і влітку минулого року.

За словами футболіста, 20 тисяч доларів були передані Ользі додатково на відпочинок на Мальдівах з донькою.

Також у чеках є щомісячні платежі на рахунок приватної школи, де навчається донька голкіпера, по 13 і більше тисяч гривень.

Нагадаємо, що скандал розгорівся кілька днів тому, коли екс-теща футболіста заявила журналістам, що він вдерся в будинок, який подружжя ділить після розлучення, і вивіз з нього документи і майно. Шовковський у своїх коментарях заявив, що приїхав до будинку шукати доньку, яку його дружина потай від нього і за підробними документами вивезла закордон і не дозволяє спілкуватися.

Повʼязані теми:

Наступна публікація