Син Кароль став паламарем і вже прислуговував на Всеношній службі на Великдень

Співачка організувала трансляцію великодньої літургії на весь Поділ.

Син співачки Тіни Кароль, шестирічний Веніамін, на Великдень став паламарем.

У переддень найбільшого християнського свята, батюшка благословив хлопчика на служіння у вівтарі храму.

Тепер малюк, який близько року відвідує недільну школу при Іллінській церкві на Подолі, допомагає священику і бере участь у богослужіннях, передають Вести.

В ніч з суботи на неділю Веня вперше брав участь в урочистій літургії. У біло-золотій рясі він зі свічкою у руках крокував у Хресній Ході з іншими дітками перед єпископом Діонісієм і настоятелем Іллінки, отцем Віталієм. Потім всю ніч він покірно допомагав у храмі під час святкової служби.

Разом з ним до крихітної церкви прийшли зіркова мама з нянею.

Артистку у світлому пальті, довгій спідниці, хустці і без макіяжу ніхто з парафіян не впізнавав. Вона стояла серед людей ближче до вівтаря і виглядала свого Веню, молилася і хрестилася. До речі, Веня був наймолодшим помічником батюшок цього разу.

Зазначимо, що Тіна допомогла організувати звуковий супровід всеношної. Завдяки цьому трансляцію було чути на кілька кварталів Подолу.

Як раніше повідомляли ЗМІ, Тіна Кароль вже 10 років вірна одному духовному наставнику - отцю Варлааму з Києво-Печерської Лаври. Саме він порекомендував співачці віддати хлопчика в недільну школу, щоб з ранніх років прищеплювати йому духовність.

Нагадаємо, зараз співачка перебуває у своєму турі з музичним спектаклем "Я все еще люблю", правда, у переддень Великодня на Страсний тиждень концертів Кароль не давала. Її тур відновиться сьогодні з сольного виступу в Сумах.

Нагадаємо, Тіна Кароль знялася в трагічній і водночас модній фотосесії. Артистка знову прикрасила сторінки VOGUE.

Повʼязані теми:

Наступна публікація