Син Рибчинського із критикою відповідав Осадчій на питання стосовно життя в Америці

Син Рибчинського із критикою відповідав Осадчій на питання стосовно життя в Америці

Фото: Світське життя

Народний депутат зробив зауваження ведучій.

Депутат Євген Рибчинський  дещо емоційно дав відповіді на питання Осадчої стосовно наявності у його родини грін-кардів та імен своїх дітей, йдеться у "Світському житті".

"По-перше,не 80 відсотків часу, а 40. По-друге, бачу синів, коли можу, коли немає сесій", - підкреслив він стосовно частого перебування у США.

А ось запитання ведучої про імена його дітей політик порахував провокаційними, про що із докором повідомив Катерині.

"Ви чомусь за нас все кажете. Навіщо ви ставите питання, коли самі і відповідаєте? Це ж провокаційні та манипулятивні питання", - дещо роздратовано наголосив Євген.

При цьому зірковий дідусь хлопців, Юрій Рибчинський, в одній із розмов з Осадчою, підтвердив наявність у них американського громадянства.

Крім того, народний обранець, пояснив, чому саме так звати його дітей.

"Малий - Іван Євгенович, так само, як мій дід був Євгеном Івановичем. Джордж - це англійський переклад імені Юра, ми на честь батька назвали, щоб не було двух живих Юрієв Євгеновичів. Це вважається поганою прикметою. Тому він Георгій Євгенович. Але в Америці їх звичайно назвають не Юрій та Іван, а Еван та Джордж. Це логічно", - зауважив він.

Також Рибчинський-молодший запевнив, що не має грін-карти та дуже пишається цим.

"У жодного Рибчинського немає грін-карти і я дуже пишаюся тим, що ми українці. Ви натрапили на справжнього Рибчинського, це абсолютно точно. Це раз. На справжнього депутата. Це два. Та на людину, яка намагаєтсья ніколи не брехати", - підсумував Євген.

Нагадаємо, Євген Рибчинський заборонив Повалій з'являтися на його концертах.

Як нардеп Євген Рибчинський живе на дві країни

Як нардеп Євген Рибчинський живе на дві країни

Повʼязані теми:

Наступна публікація