Скандали у гламурі за рік: ВІЛ-інфікований Чарлі Шин, весілля Меладзе-Брежнєвої, вітчим-трансексуал Кардашян

Скандали у гламурі за рік: ВІЛ-інфікований Чарлі Шин, весілля Меладзе-Брежнєвої, вітчим-трансексуал Кардашян

2015-й рік став багатим на зіркові "розбірки"

ТСН.ua підбив підсумок зіркових "розбірок" за рік, що минає.

2015-й рік став багатим на зіркові "розбірки"
Наприкінці 2015-го ТСН.ua підсумував найгучніші зіркові скандали за рік, які стали приводом для активних обговорень в Інтернеті.

"Гарячими" темами цьогоріч стали відверті одкровення, несподівані розлучення, не менш шокуючі весілля та навіть зміна статі.

Скандал після смерті Фріске за участі Шепелєва і батька Жанни

Смерть співачки Жанни Фріске від страшної недуги – раку мозку розділила життя її родини на два періоди: до та після 15-го червня 2015-го року. Досягненя спільної мови між батьками покійної артистки та її чоловіком Дмитром Шепелєвим стосовно опіки над дворічним сином пари Платоном стало утопією.

Численні скандали, погрози та різкі вислови Володимира Борисовича Фріске на адресу Дмитра не були топ-подіями, які обговорювали у ЗМІ.

Маленький син Фріске опинився в епіцентрі скандалу між його родичами / Фото: instagram.com/friskefan

Оскільки домовитися сторонам про виховання та відвідування хлопчика так і не вдалося, рішення у справі  опіки над Платоном Шепелєвим прийняла опікунська рада та суд. Так, члени комісії рекомендували певний порядок спілкування терміном у шість місяців: бабуся і дідусь зможуть бачити онука кілька разів на місяць. І зустрічі відбуватимуться не лише на території Дмитра Шепелєва, як того хотів батько хлопчика.

Однак, бійка напередодні суду за участі Фріске, в результаті якої охоронцю Шепелєва зробили операцію, дає підстави стверджувати, що у новому році конфлікт між родичами зірки матиме продовження.

ВІЛ-одкровення Чарлі Шина

Справжнім шоком у листопаді стало офіційне підтвердження голлівудським скандалістом Чарлі Шином свого ВІЛ-позитивного статусу. Актор зізнався в ефірі популярного телешоу  Today, що знає про свій страшний діагноз вже протягом чотирьох років та перебуває під постійним наглядом лікаря.

Екс-коханка Чарлі Шина подала на нього до суду / Фото: people.com

Однак, попри запевнення гультіпаки, що усі його численні партнери обох статей знали про ВІЛ та отримували чималі кошти за мовчання, судові позови проти Шина вже почали сипатися на його голову. Зокрема, порнозірка Бретт Росі звинуватила Шина у побитті, незаконному обмежені волі та емоційному розладі. Більше того, зірка "фільмів для дорослих" стверджує, що актор змусив її зробити аборт через свою хворобу.

Зміна статі вітчима Кардашян

Цьогоріч усі прихильники зіркової родини Кардашян та просто усі, хто колись чув про реаліті-сім'ю, переконалися: епатажність у них у крові.

65-річний вітчим звабливої Кім Кардашян – Брюс Дженнер – влітку став жінкою. Новоспечена Кейтлін одразу ж стала об'єктом підвищеної уваги папараці, а після першої пікантної фотосесії її ім'я і досі не припиняють обговорювати.

Трансгендер Кейтлін Дженнер стала жінкою року / Фото: Getty Images

Знімання власного фільму, щирі промови та сльози та навіть звання "Жінка року" за версією журналу Glamour – ось яким виявився 2015-й рік для екс-Брюса.

Незважаючи на різку першу реакцію та сльози її зіркової пасербниці Кім, наразі у стосунках Кейтлін та володарки знаменитої "п'ятої точки" Кардашян запанувала гармонія. Про дружбу жінок красномовно свідчать їхні спільні селфі у мікроблогах.

Весілля Брежнєвої та Меладзе                                    

Одна із найсексуальніших співачок, екс-"віагрянка" Віра Брежнєва своїм весіллям із Костянтином Меладзе розбила серце численних прихильників. Пара таємно одружилася в італійському Форте-дей-Мармі, а розписував їх сам мер міста – Умберто Буратті.

Весілля Брежнєвої та Меладзе відбулося в Італії / Фото: Il Tirreno

Молодята влаштували скромне святкування у колі найрідніших людей у вишуканому ресторані, де ласували морепродуктами. Зіркова дружина після власного свята подалася у "весільний" бізнес, а Меладзе наголошує, що Віра "врятувала його від пенсії".

Гучне розлучення Безрукова

Несподіваний розрив стосунків чи не найгарнішої пари російської акторської родини – Сергія та Ірини Безрукових сколихнув як бомонд, так і прихильників зірок. Шлюб акторів дав тріщину ще на початку року, а вже у середині червня Сергія заскочили із коханкою Ганною Матісон.

у 2015 розпався шлюб Ірини та Сергія Безрукових

У вересні вже на той момент екс-дружина Безрукова офіційно підтвердила факт їхнього розлучення. За словами Ірини, вони із актором лишилися друзями та продовжили працювати разом. Таку версію жінки підтвердив і сам Сергій, зауваживши, що він "підтримує Ірину". Наразі колишня дружина Безрукова поринула у роботу та демонструє об'єктивам фотокамер щасливу посмішку, а її екс-чоловік вже не приховує стосунки із Матісон

Весілля 85-річного Краска із 24-річною студенткою Наталією Шевель

Як відомо, "Коханню кожен вік підвладний". Підтвердити це своїм прикладом вирішив 85-річний актор Іван Краско, одружившись із 24-річною студенткою Наталією. Скандальне весілля пари спричинило шквал обговорень такого кроку літньої зірки. Молоду обраницю Івана Івановича неодноразово звинувачували у прагматичності та намаганні через заміжжя забезпечити собі кар'єру та заможне майбутнє.

Краско одружився із 24-річною студенткою / Фото: super.ru

Проте, в інтерв'ю новоспечений сім'янин Краско зауважував, що він мало що може запропонувати коханій у матеріальному аспекті: подружжя проживає у кімнатці "у старій квартирі, де жили з Андрійком, його мамою, Кірою Василівною, навіть бабцею, Марією Олександрівною". Усю свою нерухомість літній Краско передав дітям та онукам, тому радує кохану власною увагою. Наталія, своєю чергою, пробивається на театральну сцену Санкт-Петербурга та Москви та поки що не обіцяє чоловікові поповнення у родині.

Няня-розлучниця: кінець 13-річного шлюбу Гвен Стефані та Гевіна Россдейла

Поточний рік став останнім для зіркового подружжя Стефані-Россдейл. Неначе в голлівудській мелодрамі, причиною розриву пари стала няня їхніх дітей, з якою закрутив роман голова родини.

Няня-розлучниця "копіює" образ Гвен Стефані

При цьому, солістка No Doubt ставилася до розлучниці як до доброї подруги та навіть допомогла відкрити власний бізнес. Натомість Мінді Менн відплатила зірці "підступною" монетою, будуючи протягом трьох років романтичні стосунки із Гевіном за спиною Гвен. Наразі Стефані прекрасно виглядає та, за інформацією іноземних видань, щаслива із колегою по шоу The Voice – Блейком Шелтоном. Няня-розлучниця ж все більше стає схожою зовні на екс-конкурентку, копіюючи її зачіску та стиль в одязі.

Народження другої дитини Білик

Поточний рік приніс у світське життя справжній бебі-бум. За вагітностями солістки The Hardkiss Саніної, Слави з "НЕАНГЕЛІВ", Кім Кардашян прихильники безперервно стежили та раділи за зірок у день пологів. Однак, абсолютним шоком стало народження хлопчика Тамріза в Ірини Білик – другого сина для зірки виносила сурогатна матір.

Білик зворушила фанів маленькими ніжками сина / Фото: facebook.com/bilyk.iryna

Батьком новонародженого став відомий режисер Аслан Ахмадов. Артистка до останнього приховувала, що на неї чекала радісна звістка, однак після народження крихітки стала активно ділитися його зворушливими знімками.

Пореченкова розшукувала СБУ

Так, опального російського актора Михайла Пореченкова СБУ оголосила в розшук після його минулорічної поїздки до бойовиків ЛНР та ДНР.  Скандаліст різко висловився стосовно цього та назвав такий вчинок Служби безпеки України "дурістю".

До того ж, на його думку, заборона російських фільмів на території України є "повномасштабним цькуванням нашої країни".

Пореченков став антигероєм ЗМІ

Пореченков пообіцяв не ховатися та доволі спокійно поставився до свого нового статусу "розшукуваного", однак його вислови демонструють, що така байдужість межує із зверхністю.

Роман Волочкової із одруженим багатієм

Епатажна балерина Анастасія Волочкова протягом року не раз потрапляла у конфузні ситуації та навіть опинилася у епіцентрі скандалу через свій роман із багатієм Попковим. Свої стосунки із на той момент одруженим чоловіком танцівниця рішуче заперечувала, однак дружина бізнесмена переконана, що Анастасія мешкала влітку разом із Сергієм у їхньому заміському будинку в Ялті. Більше того, зірка не соромилася публікувати у власному мікроблозі світлини із сімейного гніздечка подружжя.

Волочкова публікувала фото з маєтку одруженого коханця / Фото: instagram.com/volochkova_art

2015-й рік став "урожайним" на зіркові скандали, весілля та розлучення. Виносити на загал подробиці особистого життя чи ні – вибір кожного артиста, однак неможливо не погодитися з тим, що такий піар є чи не найдієвішим способом для селебрітіс змусити громадськість говорити про себе.

Повʼязані теми:

Наступна публікація