Скандальний Кушанашвілі – Яценюку: схиляю голову і щиро перепрошую

Скандальний Кушанашвілі – Яценюку: схиляю голову і щиро перепрошую

Російський журналіст продовжує запевняти, що любить Україну.

Скандальний російський журналіст Отар Кушанашвілі, якому СБУ заборонила в'їзд в Україну, не втрачає надії потрапити в нашу країну.

Так, Кушанашвілі поквапився принести свої вибачення прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку, невтішні висловлювання про якого і стали причиною заборони в'їзду журналісту в нашу країну.

"Прошу пробачення у вашого прем'єр-міністра Яценюка. Якщо це допоможе усуненню непорозуміння, схиляю голову і приношу свої щирі вибачення", - сказав Отар в інтерв'ю "КП" в Украине"

Крім цього, Кушанашвілі запевнив, що його скандальне інтерв'ю LifeNews було змонтоване, тому його неправильно зрозуміли. Нагадаємо, що ініціатором заборони в'їзду в Україну Отару Кушанашвілі став депутат Мустафа Найєм.

"З вашого дозволу, декілька слів про Мустафу. Коли мені зачитали його повідомлення, я думав, що це якась гумореска. Але те, що він пише - не смішно. Потрібно було це зробити з іронією, витончено, а не голою мовою, як Геннадій Зюганов. Як людина, яка нічого про мене не знає, наважилася говорити на мою адресу стільки нісенітниць, посилаючись на змонтовані кадри?! Коли я зателефонував на LifeNews з претензією, вони змушені були визнати: це монтаж!" - сказав журналіст.

Також Кушанашвілі сказав, що не скасує рішення СБУ про заборону на в'їзд та не попросить визнати його таким, що суперечить законодавству.

"Якщо юристи, спираючись на мої вибачення, доможуться того, щоб зняти заборону, буду безмежно вдячний. Але сам втягуватися у судові розбірки не хочу. Я нічого не тямлю у великій політиці, я ж не Мустафа, і навіть не здурілий писака Проханов, але я благаю випустити Савченко і Сенцова з в'язниці. І за це я готовий стояти на Красній площі, але за себе - будьте ласкаві. Я краще подивлюся, як у черговому матчі зіграє донецький "Шахтар", – прокоментував Кушанашвілі.

Нагадаємо, що Отар Кушанашвілі отримав роботу ведучого ранкового ефіру "Радио Вести". При цьому він негативно висловлювався про Україну та українську владу у своєму інтерв'ю в 2015 році.

Народний депутат з БПП Мустафа Найєм написав у Facebook, що в понеділок, 28 березня, він разом з колегами направить прохання до СБУ заборонити в'їзд скандальному телеведучому. Журналісту заборонили в'їжджати в Україну протягом 3-х років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація