Скандальний Михайло Задорнов натякнув, що у нього рак

Скандальний Михайло Задорнов натякнув, що у нього рак

Сатирик готується до хіміотерапії.

Кремлівський "жартівник" Михайло Задорнов, який днями скасував концерти через серйозне захворювання, натякнув, що у нього онкологічна хвороба.

На своїй сторінці у "ВКонтакте" Задорнов розповів, що готується до хіміотерапії, однак, що ж з ним сталося, - сатирик не повідомляє.

"Є в газетах та інших інтернетівських ресурсах дурниці, наприклад, про те, що у Задорнова невиліковна онкологія легенів і посилання на якусь нібито достовірну газету. По-перше, врахуйте: достовірних газет в наш час не буває. По-друге, це цілковита неправда. Я взагалі думаю, що все не так безнадійно, як часом здається. У будь-якому випадку, чинити опір треба. Так, лікування має бути важке і довге. А тому і концертів багато скасовується. На таку терапію, як хімія, потрібно економити сили, не розхлюпувати їх на усіляку бічну суєту", - написав Задорнов у соцмережі.

Нагадаємо, про проблеми зі здоров'ям Михайла Задорнова стало відомо минулого тижня. Артист скасував більшість своїх концертів. У соцмережі Задорнов повідомив, що у нього важка хвороба. Яка саме, він розповідати не став.

Наразі гуморист проходить лікування у Латвії. На закиди у Мережі про те, що Задорнов активно виступає проти ЄС, а сам поїхав туди лікуватися, жартівник відповів

"А тепер про критику, мовляв, Задорнов таврує ганьбою ЄС, а сам поїхав лікуватися туди. Пояснюю: там лікарі, які мене спостерігають багато-багато років. А живу-то я давно. І ці лікарі зберегли найкраще з радянської медицини, а не повністю лягли під протокол ЄС".

Повʼязані теми:

Наступна публікація