Скандальний Седюк навів аргументи фальшивості пограбування Кардашян в Парижі

Скандальний Седюк навів аргументи фальшивості пограбування Кардашян в Парижі

Пранкер закликав журналістів розслідувати гучну історію.

Для одіозного журналіста Віталія Седюка, який поцілував Кім Кардашян у сідниці, очевидно: реаліті-зірка сама вигадала та підлаштувала інцидент із пограбуванням.

Після натяку на підставний характер скандалу пранкер написав викривальну статтю про Кім на власній сторінці у мікроблозі.

На думку Віталія, дружина Каньє Веста та її представниця Айна Трекіокас полюбляють брехати у медіа-просторі.

"У вересні 2014-го року я особисто був жертвою створеної Кім та її представницею викривленої історії. Вони чинили злочинну діяльність стосовно мене у ключі надання недостовірної інформації в США сайту TMZ про те, що я переслідував Кім біля готелю в Парижі", - пригадав він.

Метою таких дій реаліті-родини було створити для Віталія проблеми, аби він припинив свою діяльність. Саме так вважає пранкер.

Крім того, Седюк закликав ЗМІ перевіряти усе, що повідомляє представниця Кім та заявив про її непрофесійність як публіциста.

"Той факт, що вона прибула в Париж без своїх дітей і була одна у номері ту ніч, той факт, що поліція не могла знайти ДНК злодіїв, той факт, що ми до цих пір не можемо побачити фотографії грабіжників, той факт, що Кім Кардашян одразу ж полетіла з Франції. Те, що немає жодного кадру проникнення  її в найпрестижнішому районі в Парижі, той факт, що її представник Айна збрехала про мене у 2014-му  і багато інших,  вказують:  можливо це - одна з найбільших медіа-містифікацій у шоу-бізнесі", - перераховує свої аргументи Віталій.

Загалом, пранкер закликав ЗМІ не полишати розслідування цієї історії, оскільки вона шкодить репутації готелю, де сталася крадіжка та загалом – Франції.

У своєму зверненні Віталій озвучує також ймовірні причини такої "афери", які підштовхнули Кардашян на її створення.

Серед перерахованого: фінансові причини, бажання підігріти інтерес до шоу "Родина Кардашян", зарозумілість реаліті-сім'ї із переконанням у безкарності.

Нагадаємо, Віталій Седюк присоромив Кардашян за відверті фото та назвав свої витівки маніфестом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація