Слава "НЕАНГЕЛ" розповіла, кого обрала хрещеними доньки

Слава "НЕАНГЕЛ" розповіла, кого обрала хрещеними доньки

Артистка розповіла цікаву історію знайомства зі своїм кумом.

Солістка дуету "НЕАНГЕЛИ" Слава, яка порадувала фанатів знімком маленької донечки Лаури, розповіла, хто став хрещеними батьками дівчинки.

В інтерв'ю сайту ТСН.uа Слава поділилася, що хрещеною мамою дівчинки стала близька подруга і сусідка співачки Олена. А ось із хрещеним батьком Лаури у Слави пов'язана цікава історія знайомства.

"Лауру хрестила моя сусідка і моя подруга, її звуть Олена. Історія знайомства з хрещеним Сергієм дуже цікава – гурт "НЕАНГЕЛИ" колись виступав у нього на весіллі. При цьому тоді ще його наречена Маша поставила питання руба: на нашому весіллі виступають або "НЕАНГЕЛИ", або ніхто! Ми відтоді з ними дуже подружилися. І я вирішила, що раз вже ми розділили з ними таке світле родинне свято, нехай і вони розділять з нами наше. І запросили Сергія хрестити Лауру", - поділилася Слава.

Крім цього, артистка розповіла, як змінилася з появою власної сім'ї.

"Стала в багато-багато разів щасливішою! Ще змінилися мої пріоритети. З великим задоволенням проведу час з дітьми та родиною, ніж десь на світській вечірці. Я почала розуміти, що в цьому житті – найцінніше", - зізналася артистка.

Також Слава поділилася, хто допомагає їй з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським, виховувати дітей.

"Наші з Едом мами першою чергою. І так, є дві няні. Але, звичайно, я намагаюся наймаксимальнішу кількість часу проводити з Леонардом і Лаурою", - розповіла співачка.

Ми поцікавилися у Слави, на кого більше схожі її діти характером і зовнішністю.

"Характер у Леонарда мій, а Лаура більш спокійна, але вже щосили співає. Леон скоро читатиме реп, дорога в шоу-бізнес йому теж відкрита. А зовні вони схожі на батька, тільки колір очей у доньки мій", – впевнена зірка.

Нагадаємо, в грудні минулого року "НЕАНГЕЛ" Слава вдруге стала мамою. Співачка народила чоловікові дочку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація