"Слуга народу 2": в Україні знімають продовження політичної комедії з Зеленським

Знімання фільму почалися минулої суботи, 13 серпня.

Студія "Квартал 95", акторка якої Олена Кравець народила двійню, почала знімати довгоочікуване продовження відомого фільму "Слуга народу".

Цього разу, крім другого сезону серіалу, який буде показаний в ефірі каналу "1+1", готується повнометражний фільм. Це буде дев'ята за рахунком повнометражна робота студії "Квартал 95".

Знімальний період фільму триватиме приблизно два з половиною місяці. Всього буде близько 75 знімальних днів. Самі ж знімання відбуватимуться в п'ятьох містах України: у Києві, Харкові, Запоріжжі, Одесі та у Львові.

Перший знімальний день відбувався на Центральному залізничному вокзалі в Києві. За сюжетом першої сцени Василь Голобородько якраз вирушає в робочу поїздку містами країни... на потязі. Народний президент не зловживає службовим становищем. У його розпорядженні немає особистого літака. І з метою економії витрат Адміністрації, у відрядження країною він їздить потягом, як всі звичайні і нормальні люди. Спеціально для знімань цього епізоду був орендований один із перонів вокзалу і пасажирський потяг.

За сюжетом фільму президента в поїздку проводжають журналісти, ставлячи свої "незручні" запитання. Для участі в зніманнях були запрошені реальні українські журналісти. У них була унікальна можливість побувати на зніманнях "Слуги народу" не тільки за кадром, але і безпосередньо в кадрі і зіграти самих себе – представників українських ЗМІ, у яких багато запитань до президента країни. Ну, і до Володимира Зеленського (виконавця головної ролі Василя Голобородька).

Та ось пероном за президентом біжать представники "четвертої влади", намагаючись вивідати сенсаційні матеріали. Так минуло кілька пробіжок пероном – режисер "Слуги народу" Олексій Кирющенко, намагаючись домогтися ідеальної картинки, був вимогливий до всіх учасників знімальної групи, враховуючи представників журналістського пулу.

І ось, нарешті, прозвучало довгоочікуване "Знято!", і за старою кіношною традицією об штатив камери була розбита тарілка з автографами творців кіно.

Повʼязані теми:

Наступна публікація