Смілива Приходько розповіла про небезпечний концерт у зоні АТО

Смілива Приходько розповіла про небезпечний концерт у зоні АТО

Приходько розповіла про враження від «подвійного» материнства / Фото: Світське життя

Зірка не на жарт перелякалася за безпеку глядачів у Попасній.

Співачка Анастасія Приходько, яка влітку вдруге стала мамою, зізналася, що її донька Нана із ревнощами ставиться до молодшого братика, йдеться  у "Світському житті".

Артистка сподівається, що з часом стосунки між її дітьми зміняться.

"Друга дитина у житті – це зовсім інші відчуття. Тим паче, що в мене хлопчик. Якщо дівчинку я пестила, то із хлопчиком більше розмов. Я навіть коли роблю масаж йому або читаю книжечки, він слухає, дуже любить, коли йому співають дитячих пісень. Доньці  зовсім не подобалося, як я співаю, вона починала плакати", - пригадала зірка.

Настя зізналася, що Нана із ревнощами ставиться до нянь.

"У нас є няні, які допомагають, і це – дуже складно, тому що вона починає не те, що кричати, в неї ллються гіркі сльози. Вона каже: "Це – моя няня, моя бабуся". Якщо я її прошу допомогти, коли мені треба вийти, вона каже: "Я не хочу його, мені не треба це". Але зараз вона почала розуміти, що це – її брат. Якщо я буду давати їй більше любові, вона, мабуть, припинить ревнувати", - сподівається Приходько.

Зірка розповіла про небезпечний концерт у Попасній.

"Найскладніше місце – це було Попасна, тому що з того боку дізналися, що я була в місті і де буде концерт. Мене не те, що трусило, мені здавалося, що вся душа з мене вийшла, я дуже хвилювалася, оскільки на моєму концерті було багато дітей. А до Попасної люди тільки починають повертатися. Я навколішках благала Бога, щоб нічого з моєї вини не трапилося. Я розумію, що зараз людям теж потрібно відчувати себе потрібними", - зауважила співачка.

Настя зізналася, що у новому кліпі "Не трагедия" провокаційним образом "відіграється", оскільки мама її не пустила до театрального інституту.

Нагадаємо, "бородата" Приходько цілувалася з дівчиною перед власним чоловіком.

Анастасія Приходько розповіла, чому нервувала перед концертом у Попасній

Анастасія Приходько розповіла, чому нервувала перед концертом у Попасній

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація