Сніжана Єгорова про Мухарського: Він знущається з мене і наших дітей

Сніжана Єгорова про Мухарського: Він знущається з мене і наших дітей

Єгорова досі заміжня за Мухарським / Фото: ТСН.ua

Ведуча вкотре наголосила, що досі офіційно заміжня за шоуменом.

Телеведуча Сніжана Єгорова, чоловік якої Антон Мухарський звинуватив її подруг у руйнуванні родини, заявила, що, на щастя, вона досі заміжня.

В коментарі журналістам ТСН Сніжана сказала, що засідання стосовно розлучення не відбувалося, відтак і говорити про сімейний стан не має сенсу. Окрім того, Єгорова пожалілася, що наразі її чоловік перебуває у важкому психоемоційному стані, через що їй дуже шкода.

"Я думаю, що він не єдиний, хто перебуває у такому стані в нашій країні. Є люди, які підпадають під певний негативний вплив і він не був винятком. Я шкодую, що вже пішли у хід не дуже естетичні методи. Мені менше всього б хотілося, аби наші особисті стосунки торкалися моїх близьких людей, але я не можу на нього зараз впливати. Він мене не чує, і все, що я прошу його не робити, він саме і робить", - сказала Єгорова, натякаючи на нещодавній скандал між Мухарським та Ольгою Сумською.

Також Сніжана зізналася, що Антон Мухарський зовсім не виявляє бажання бачитися із його трьома малолітніми дітьми.

"Ні, він не має такої потреби. Він не бачиться із дітьми, хоча я постійно йому це пропоную. І в нього є можливість в будь-який момент приїхати за адресою, де мешкають наші діти, але, на жаль, у нього інші, дуже важливі справи", - наголосила Єгорова.

Стосовно того, чи допомагає Мухарський дітям фінансово, ведуча розповіла, що допомога здійснюється, проте у тих межах, які встановив сам Мухарський.

"Ця сума складає на сьогоднішній день 80 доларів на місяць на кожну дитину. Зважаючи на те, що людина займається фінансуванням і продюсуванням великої кількості творчих проектів, я вважаю, що це смішно. Тобто він знущається з мене і наших дітей. Я сподіваюся, це відбувається не тому, що він це робить свідомо, а якраз тому, що його дії абсолютно несвідомі", - прокоментувала Єгорова.

Нагадаємо, Мухарський порівняв стосунки з Єгоровою з російсько-українською війною. Артист зауважив, що "Мінські домовленості" в їхній родині – зламані.

Кореспондент ТСН, Тетяна Боковня

Єгорова пожалілася на Мухарського, який не бачиться із дітьми

Єгорова пожалілася на Мухарського, який не бачиться із дітьми

Повʼязані теми:

Наступна публікація