Сніжана Єгорова розповіла, чому чоловіки стають "маминими синочками"

Сніжана Єгорова розповіла, чому чоловіки стають "маминими синочками"

Сніжана Єгорова розповіла, чому чоловіки стають "маминими синочками"

Ведуча поділилася своєю думкою щодо поведінки чоловіка у стосунках.

Акторка, ведуча та багатодітна мама Сніжана Єгорова, яка невдовзі вдруге стане бабусею, розповіла, як жінка має ставитися до чоловіка.

На думку Єгорової, жінка взагалі не повинна нічого вкладати у чоловіка. Натомість, впевнена Сніжана, чоловік повинен вирішувати жіночі проблеми, а не створювати їх

"Жінка взагалі нічого не повинна вкладати в чоловіка. Це протиприродно. Просто у неї існує генетична потреба відчувати до чоловіка, майбутнього батька своїх дітей материнські почуття. І чоловіки на цих нереалізованих почуттях прокочуються від однієї зупинки до іншої, "зайці, які їдуть в чужому тролейбусі, поки їх не спіймають на гарячому". Чоловік повинен вирішувати проблеми жінки, а не створювати їй їх. А оскільки основна маса чоловіків вихована в жіночому оточенні, то і взаємини зі світом, по суті, вони будують, як мамині синочки", - сказала Єгорова в інтерв'ю глянцю Viva.

Стосовно того, чи не боїться Сніжана своїми словами зруйнувати стосунки інших, ведуча відповіла, що "вони вже й так давно зруйновані"

"По-перше, сім'ї вже давно розколоті. Повісити на мене цю провину - це занадто концептуально. Моє завдання полягає в тому, щоб спробувати це змінити. Ми давно живемо в доктрині війни статей. Жінка і чоловік - два воїни, що відстоюють свої позиції ... Стінка на стінку. Єдине місце, де вони періодично домовляються про перемир'я, - це ліжко, секс. Це і є ознаки середньовічної свідомості. Але ми повинні коли-небудь подолати цей бар'єр, тому що в цивілізованих країнах чоловік і жінка давно перетворилися на партнерів для створення третього простору, території дитинства", - наголосила ведуча.

Нагадаємо, у лютому Сніжана Єгорова офційно розлучилася із Мухарським. Зірка не планує відкликати претензій стосовно виплати аліментів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація