Соліст "Другої ріки" Харчишин назвав виконання "Путін – х*йло!" "поривом душі"

Соліст "Другої ріки" Харчишин назвав виконання "Путін – х*йло!" "поривом душі"

"Друга ріка" не планувала співати хіт про Путіна / Фото: УНІАН

Гурт не планував співати нашумілу композицію на своєму виступі.

Фронтмен відомої української групи "Друга ріка" Валерій Харчишин в ексклюзивному коментарі сайту ТСН.ua пояснив, що означало виконання хіта про Путіна на одному з концертів колективу.

За словами Харчишина, гурт не планував виконувати цю композицію на концерті і заздалегідь не репетирував її рок-версію, проте колектив не зміг відмовити своїм фанатам

"Ми спеціально нічого не готували. Хтось вигукнув Путін, пішла відповідна реакція. Зараз реакція на прізвище Путін – вона однозначна і вона може бути тільки такою в стані війни між Україною і Росією. Путін відповідно х*йло. Зала співала, люди самі це ініціювали. Вони не зупинялися, єдине, що нам залишалося, це грати на барабанах. Тобто жодної спеціальної рок-версії ми не готували. Це була імпровізація прямо в залі. Порив душі", - пояснив Харчишин.

Він підкреслив, що "Друга ріка" не відмовляється від свого вчинку і навпаки гурт радий, що українці такий патріотичний народ.

Також Валерій поділився, що надалі гурт не збирається виконувати хіт про Путіна на своїх концертах, а також не має наміру записати свою рок-версію нашумілої композиції.

Нагадаємо, на початку тижня в Інтернеті з'явилося відео, на якому гурт "Друга ріка" представив у рок-виконанні композицію "Путін – х*йло!".

Повʼязані теми:

Наступна публікація