Соліст "Ленінграда" Шнуров прокоментував зміни у складі колективу

Соліст "Ленінграда" Шнуров прокоментував зміни у складі колективу

Соліст "Ленінграда" Шнуров прокоментував зміни у складі колективу

«Ленінград» лишився без солістки / Фото: instagram.com/shnurovs

Аліса Вокс залишила гурт.

У епатажному колективі "Ленінград" - кадрові зміни:  вокалістка Аліса Вокс заявила про початок сольної кар'єри.

На власній сторінці у мікроблозі артистка розповіла про плани на творче майбутнє.

"Друзі! Я прийняла рішення покинути групу "Ленінград", і запускаю свій сольний проект! Дуже рада , що можу розділити з вами всіма цей новий етап у моєму житті . Робота з Сергієм Шнуровим подарувала мені величезний досвід сценічного життя , я безмежно вдячна йому за можливість розвиватися і вдосконалюватися. Також , дякую всім музикантам і людям , близьким до гурту , які були поруч і підтримували мене останні 3,5 року . Побажайте мені удачі на новому шляху, і вже зовсім скоро почуєте знову!" - запевнила прихильників Бурмістрова (Вокс).

Своєю чергою, її екс-начальник Сергій Шнуров натякнув у тому ж таки мікроблозі на причини звільненя білявки.

"Я нікому нічого не обіцяв. З власної примхи роблю із середніх співачок цілком собі зірочок. Придумую образ, матеріал, просуваю. Вирішую як подати, щоб їх полюбили. Ну не зовсім їхній, образ, звичайно. Зусиллями нашого колективу ми створюємо героїню міфу з нічого. Це наша робота. І саме через те, що ми непогано робимо свою справу виникають претензії і невдоволення. Глядачі люблять образ зроблений нами і дуже не хочуть кінця. Але він неминучий. Придумані мною і зроблені колективом героїні міфу досить швидко і наївно починають самі вірити в свою Божественну природу. А з Богинями ми не вміємо. Ми тут горщики обпалюємо", - наголосив Сергій.

Крім того, Шнур наголосив, що попри все, "горітиме" своєю творчістю.  

""Ленінград" це те, що придумав і придумую я. Живу цим, як би красномовно це не звучало. Те, що він змінюється і залишається тим самим несподіваним "Ленінградом", вважаю одним з головних своїх успіхів. Обдурювати глядача, як я думаю, це грати без вогню в очах. Формально. Багаття на сцені повинен палати! І так буде незважаючи ні на що", - підсумував скандаліст.

Зауважимо, саме голос Аліси фани гурту чують в нашумілій композиції "Експонат".

Нагадаємо, колектив "Ленінград" представив кумедний хіт про окуляри Собчак.

Повʼязані теми:

Наступна публікація