Соліст "ВВ" Скрипка зі своїми музикантами заспівав для бійців першої лінії фронту АТО

Артист дуже відповідально поставився до події.

Український музикант Олег Скрипка, як і планував, виступив у зоні бойових дій на Сході України.

23-го червня відбувся перший концерт гурту "Воплі Відоплясова" для бійців першої лінії фронту.

Колектив "на чолі" із фронтменом відіграли виступ у Мар'їнці. Сам Скрипка опублікував фото із події на власній сторінці у соцмережі та прокоментував її.

"Вчора разом із хлопцями з ВВ відіграли перший фронтовий концерт у рамках нашого туру "ВВ-ХХХ" для українських воїнів на передовій. Відчуття неймовірні. Ці люди – найцінніший скарб, який має Україна. Очі бійців на світлинах передають лише частину емоцій від нашого спілкування. Ми свідомо обрали місця концертів безпосередньо біля лінії зіткнення. Наші бійці, які захищають там мир і спокій України й усієї Європи, хоча би кілька годин відпочинуть, аби зарядитися добрим настроєм під "ВВ"", - запевнив артист.

Крім того, Олег підкреслив, що вони грунтовно підійшли до питання підготовки такого відповідального концерту.

"Наша команда ретельно підготувалася до виступів в АТО. Із відповідними підрозділами щогодини координуємо питання безпеки. Забезпечено якісну мобільну сцену та професійний звук. Це гарантує найвищу якість звучання для українських героїв. Загалом на 23-25-те червня запланувати три концерти для бійців – поблизу Мар'їнки, Селідового та Костянтинівки", - додав зірка.

Нагадаємо, Скрипка пояснив, чому вважає, що Крим не повернеться до України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація