Соломія Вітвіцька номінована на всеукраїнську премію "Жінка України"

Соломія Вітвіцька номінована на всеукраїнську премію "Жінка України"

Проект ініціював відомий глянець.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, яка стала "Жінкою третього тисячоліття", має усі шанси отримати ще одну нагороду і цього разу стати "Жінкою України".

Популярний журнал "Единственная" запускає голосування за номінантів всеукраїнської премії.

Зірка "1+1" представлена у номінації "Соціальний внесок". 36 профільних експертів визначили 44 претендентки на таке почесне звання у сімох галузях.

1. Здоров'я

2. Наука і освіта

3. Спорт

4. Соціальний внесок

5. Fashion

6. Культура

7. Бізнес (Підприємництво, Менеджмент і Startup)

Метою проекту є привернення уваги до жінок, котрі своїми досягненнями і успіхами трансформують суспільство, створюють позитивний імідж країни і надихають інших реалізовувати свої мрії.

Голосування премії "Жінка України" відкрито на сайті та триватиме до 31 січня 2017 року. Віддати свій голос за Соломію Вітвіцьку можна за посиланням.

Бали інтернет-голосування будуть підсумовуватися з балами голосування членів експертного журі. За результатами вибору юзерів Мережі та членів експертної ради організатори конкурсу визначать одну переможницю в кожній з номінацій.

Зазначимо, імена переможців оголосять восьмого лютого 2017-го року, після чого і відбудеться церемонія нагородження премії "Жінка року".

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька є куратором соціального мультимедійного проекту "Переможці". Він розповідає історії бійців АТО, які втратили на війні кінцівки, проте не втратили силу духу. Фотовиставка була успішно представлена як в Україні, так і закордоном.

Повʼязані теми:

Наступна публікація