Соломія Вітвіцька розповіла про романтичне знайомство із коханим чоловіком

Соломія Вітвіцька розповіла про романтичне знайомство із коханим чоловіком

Соломія Вітвіцька розповіла, як коханий ставиться до її публічності / Фото: facebook.com/solomiya.vitvitska

Ведуча ТСН поділилася тонкощами сімейного життя.

Зірка каналу "1+1" Соломія Вітвіцька, яка показала романтичні світлини зі своїм чоловіком, розповіла, яким було їхнє знайомство із коханим Владом Кочатковим.

Незважаючи на те, що вони із чоловіком – представники творчих професій, перша зустріч майбутнього подружжя відбулася не "біля монтажки", а під час квесту.

"Знайомство відбулося на квесті в Мамаєвій слободі, ми були в одній команді. Коли нас представляли одне одному, то в голові таке щось майнуло: треба зараз все запам'ятати в деталях, тому що коли в нас будуть серйозні стосунки, ми будемо цей момент згадувати", - пригадала Соломія.

Цікаво, що обранець зірки – режисер Влад Кочатков на момент знайомства із майбутньою дружиною, не знав, що вона – телеведуча.

"Влад розповідав, що помітив, яка яскрава дівчина. Але він тоді подумав, що я надто несерйозна, завжди знаходжуся в центрі уваги в компанії. І це він ще тоді не знав, що я саме ведуча, не дивився наших новин. Зараз він стверджує, що якби дізнався одразу, то, можливо, не продовжував би наше знайомство, бо не вірить в серйозність таких людей в особистих стосунках", - зізналася ведуча ТСН в інтерв'ю виданню Like.

Соломія додала, що наразі коханий "змирився" із її публічністю.

Нещодавно закохані відсвяткували "паперове" весілля та вже замислилися над вінчанням, однак поки відкладають таку відповідальну подію "на потім".

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька похизувалася романтичною відпусткою з коханим

Повʼязані теми:

Наступна публікація