Співачка Еріка пішла від продюсера і залишилася без псевдоніма та пісень

Співачка Еріка пішла від продюсера і залишилася без псевдоніма та пісень

Співачка Еріка пішла від продюсера і залишилася без псевдоніма та пісень

Еріка та Кузін розірвали контракт / Фото: instagram.com/erika___official

Схоже, тепер артистка виступатиме під сценічним ім'ям MamaRika.

У творчому житті співачки Еріки, яка офіційно розсекретила бойфренда, настають великі зміни.

Як з'ясувалося, 26-річна Анастасія Кочетова (справжнє ім'я Еріки) розірвала співпрацю зі своїм продюсером Сергієм Кузіним.

Колишній продюсер артистки підтвердив цю інформацію і зізнався, що вони припинили працювати із Ерікою ще у листопаді 2015 року. Щоправда, Кузін попросив не шукати в цій історії скандалів та інтриг

"Після п'яти років наш контракт закінчився і тепер вона - самостійна творча одиниця. Вирішили контракт не подовжувати. Тільки не шукайте в цій історії нових Козловських і Кондратюків, ми розійшлися по-людськи. Зустрічаємося, розмовляємо. Позавчора їздили до хлопців в армію. Але далі вона сама!" - прокоментував Кузін, пише kp.ua

Скоріш за все, тепер Еріка виступатиме під псевдонімом MamaRika. Саме так артистка була підписана у титрах ситкому "Одного разу в Одесі", де зіграла одну з ролей.

Зауважимо, що співачка лишилася свого сценічного псевдоніма, а також не зможе виконувати композиції, які співала раніше.

"Стосовно псевдоніма - рішення про неможливість подальшого його використання прийнято за обопільною згодою. Використання псевдоніма має на увазі подальші взаємини як продюсера і співачки в рамках контракту. До того ж, бренд Еріка їй не належав, як і репертуар. Вона буде працювати тільки зі своїми новими піснями і не використовувати ту музику, яка зробила її Ерікою. Крім того, бренд Еріка їй не належав ще до того, як ми почали разом працювати", - пояснив Кузін.

Судячи зі слів екс-продюсера Еріки, все ж таки вони не зійшлися у погляді на образ співачки.

"Ну ось бачить вона себе в чорно-білих RnB-історіях, з новою програмою ... Бажаю успіхів!" - підсумував Сергій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація