Співак Alekseev зробив новий кавер на пісню Ірини Білик

Співак Alekseev зробив новий кавер на пісню Ірини Білик

Таким чином артист привітав зірку з днем народження.

Вже другий рік поспіль співак Alekseev у день народження поп-діви Ірини Білик вітає співачку своїм відео на одну з її пісень.

Минулоріч 6 квітня вийшов у світ кавер на пісню "А я пливу" у виконанні Alekseev, а сьогодні він представляє ліричну композицію в новому звучанні - "Ома", цю пісню Ірина записала 16 років тому.

"Як і в минулий рік, так і сьогодні, я роблю це щиро і з великою любов'ю. У мене вдома лежить диск "Ома" 2000-го року випуску і там є багато пісень, які мені подобаються, і я готовий по одній кожен рік їх співати в день народження Ірини. І взагалі, цей альбом - це був справжній прорив у музиці нашої країни. Впевнений, що слухачі того часу були набагато позаду музичного посилу Білик. Ви послухайте сьогодні ці пісні і неодмінно з'явиться відчуття, що вони створені і аранжовані вчора", - прокоментував співак.

Alekseev додав, що завжди буде пам'ятати, що саме пісня "А я пливу" відкрила його глядачам.

"Вірю в магічні властивості пісень Ірини Білик і щиро бажаю невичерпної енергії та натхнення на всі часи", - привітав артист Ірину.

Нагадаємо, "відкриття року" Alekseev представив композицію з індійськими мотивами. Артист випустив пісню "Снов осколки".

Повʼязані теми:

Наступна публікація